Н У Х Т

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

19 червня 2025

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і підтримки співзасновників Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) Хуо Чжу та Ірини Балицької.

Захід проведено за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка, відповідальної секретарки Приймальної комісії Юлії Запорожець і колективу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

До участі були запрошені здобувачі освіти та викладачі Київського професійного коледжу сфери послуг і Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Дистанційно до майстер-класу долучились здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» і викладачі Мукачівського державного університету та Полтавського державного аграрного університету.

Майстер-клас проводився англійською мовою із синхронним перекладом, забезпеченим професоркою кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталією Науменко.

Майстриня познайомила присутніх із особливостями приготування начинки на основі виключно рослинної сировини, надання виробам автентичної форми, а також приготування соусу та подання страви.

Усі охочі могли спробувати власноруч приготувати цю страву, а також поділитися з пані Чи вміннями формування традиційних українських вареників.

Волонтери міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai познайомили присутніх з діяльністю ресторанів веганського харчування «Loving Hut» і місією, яку вони представляють в усьому світі з поширення веганства та гуманізму відносно тваринного світу.

У свою чергу заступник відповідальної секретарки Приймальної комісії Артем Ущаповський і здобувач-бакалавр освітньо-професійної програми «Технології харчування» Руслан Батильчук у невимушеній формі розповіли майбутнім вступникам про особливості цьогорічної вступної компанії, навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії для успішного старту кар’єри у ресторанному бізнесі, а також про цікаве студентське дозвілля великої університетської родини.

Учасники заходу щиро вдячні пані Чи, майстрам ресторанної справи «Loving Hut», волонтерам міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai за те, що вони знаходять час у своєму насиченому графіку, щоб поділитися своїми вміннями, оригінальними рецептами приготування автентичних страв і наснагою творити добро й допомагати людям.

Опублікований: 19-06-2025
Читайте також:
Університет – у ТОП-50 за показниками Scopus 2020 року

У квітні 2020 року сайтом Освіта.ua здійснений наукометричний моніторинг суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus, на підставі якого складений рейтинг українських закладів вищої освіти. Результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у ТОП-50 за показниками Scopus 2020 року 13 квітня 2020

Поповнення скарбниці перемог наших ейчарів

Кращий показник практикоорієнтованої підготовки студентів у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ – це висока оцінка їх професійних компетенцій роботодавцями. Стратегічним партнером у цій категорії для кафедри економіки праці та менеджменту є міжнародний кадровий холдинг «ANCOR» – один із лідерів ринку рекрутингу і аутсорсингу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення скарбниці перемог наших ейчарів 16 листопада 2020

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019