Н У Х Т

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

19 червня 2025

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і підтримки співзасновників Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) Хуо Чжу та Ірини Балицької.

Захід проведено за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка, відповідальної секретарки Приймальної комісії Юлії Запорожець і колективу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

До участі були запрошені здобувачі освіти та викладачі Київського професійного коледжу сфери послуг і Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Дистанційно до майстер-класу долучились здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» і викладачі Мукачівського державного університету та Полтавського державного аграрного університету.

Майстер-клас проводився англійською мовою із синхронним перекладом, забезпеченим професоркою кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталією Науменко.

Майстриня познайомила присутніх із особливостями приготування начинки на основі виключно рослинної сировини, надання виробам автентичної форми, а також приготування соусу та подання страви.

Усі охочі могли спробувати власноруч приготувати цю страву, а також поділитися з пані Чи вміннями формування традиційних українських вареників.

Волонтери міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai познайомили присутніх з діяльністю ресторанів веганського харчування «Loving Hut» і місією, яку вони представляють в усьому світі з поширення веганства та гуманізму відносно тваринного світу.

У свою чергу заступник відповідальної секретарки Приймальної комісії Артем Ущаповський і здобувач-бакалавр освітньо-професійної програми «Технології харчування» Руслан Батильчук у невимушеній формі розповіли майбутнім вступникам про особливості цьогорічної вступної компанії, навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії для успішного старту кар’єри у ресторанному бізнесі, а також про цікаве студентське дозвілля великої університетської родини.

Учасники заходу щиро вдячні пані Чи, майстрам ресторанної справи «Loving Hut», волонтерам міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai за те, що вони знаходять час у своєму насиченому графіку, щоб поділитися своїми вміннями, оригінальними рецептами приготування автентичних страв і наснагою творити добро й допомагати людям.

Опублікований: 19-06-2025
Читайте також:
«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера

Здобувачі кафедри маркетингу відвідали онлайн-вебінар від зовнішнього стейкхолдера, керівниці департаменту управління проєктами ТОВ «Фора» Наталії Михайлик. Тема вебінару – «Як використати Soft skills для успішного працевлаштування» зацікавила багатьох представників творчої молоді. На захід завітали здобувачі спеціальностей «Підприємництво, торгів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Soft skills» і «Нard skills»: секрети вдалого працевлаштування від зовнішнього стейкхолдера 01 лютого 2021

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Завершилося нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», що відбувся на базі нашого університету. Завдяки пом’якшенню карантинних обмежень, церемонію вдалося провести офлайн. Переможцям та їх керівникам особливо приємно було отримати нагороди та почути віталь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 09 червня 2021

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України!

Шановні захисники і захисниці України! Прийміть щирі вітання з національним святом – Днем захисників і захисниць України, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва! Бажаємо вам натхнення та успіхів у всіх справах, родинного щастя та достатку, козацького здоров’я, сили та оптимізму, невичерпної енергії та миру! Дякуємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України! 14 жовтня 2021

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Викладачі Циклової комісії технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали фестиваль ресторанних технологій  «Best Cook Fest Podillia». У рамках заходу вони побували на майстер-класах провідних фахівців кулінарного мистецтва, ознайомилися з презентаціями тематичних страв від гостей із-за кордону та імен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 березня 2019