Н У Х Т

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

19 травня 2020

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

У Могильовському державному університеті (Бєларусь) відбулася ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Техніка і технологія харчових виробництв».

Цього року конференція відбулась дистанційно у секціях: «Технологія харчових виробництв», «Технологія хлібопродуктів і кондитерських виробів», «Технологія продукції громадського харчування і м'ясопродуктів», «Технологія молока і молочних продуктів», «Фізико-хімічні аспекти харчових і хімічних виробництв», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Обладнання зернопереробних і харчових виробництв», «Холодильна техніка і теплофізика», «Автоматизація та комп'ютеризація харчових виробництв», «Товарознавство та організація торгівлі», «Економічні проблеми переробних галузей АПК», «Екологія і безпека технологічних процесів».

Викладачі нашого університету традиційно активно підтримали науковий захід білоруських колег, і надіслали тези для публікації у збірнику матеріалів конференції. Днями збірник у двох томах був оприлюднений на сайті Могильовського державного університету. До нього увійшли публікації викладачів та аспірантів кафедр фізики, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, процесів і апаратів харчових виробництв, технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, машин і апаратів харчових та фармацевтичних  виробництв нашого університету, присвячені актуальним проблемам харчової техніки і технології.

Бажаємо нашим колегам нових наукових досягнень!

Опублікований: 19-05-2020
Читайте також:
Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з  провідних підприємств країни

Відвідування студентами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого провідних вітчизняних підприємств – це завжди цікаво! Особливо, коли потрапляєш у таке фантастичне місце, як завод «Coca-Cola»! Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Тарас Погорілий і Олександра Свідерська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з провідних підприємств країни 18 січня 2020

Від Research4Life – нашим дослідникам

Research4Life спільно з партерами надають безоплатний доступ для бібліотекарів і дослідників до 19 ресурсів. Пропонуються сайти, інструменти та навчальні ресурси від видавництв Elsevier, Springer Nature, Taylor&Francis, Cambridge University Press, Oxford University Press, IOP Publishing, Emerald Publishing, Міжнародного центру сільського госпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від Research4Life – нашим дослідникам 29 серпня 2022