Н У Х Т

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

19 травня 2020

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

У Могильовському державному університеті (Бєларусь) відбулася ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Техніка і технологія харчових виробництв».

Цього року конференція відбулась дистанційно у секціях: «Технологія харчових виробництв», «Технологія хлібопродуктів і кондитерських виробів», «Технологія продукції громадського харчування і м'ясопродуктів», «Технологія молока і молочних продуктів», «Фізико-хімічні аспекти харчових і хімічних виробництв», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Обладнання зернопереробних і харчових виробництв», «Холодильна техніка і теплофізика», «Автоматизація та комп'ютеризація харчових виробництв», «Товарознавство та організація торгівлі», «Економічні проблеми переробних галузей АПК», «Екологія і безпека технологічних процесів».

Викладачі нашого університету традиційно активно підтримали науковий захід білоруських колег, і надіслали тези для публікації у збірнику матеріалів конференції. Днями збірник у двох томах був оприлюднений на сайті Могильовського державного університету. До нього увійшли публікації викладачів та аспірантів кафедр фізики, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, процесів і апаратів харчових виробництв, технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, машин і апаратів харчових та фармацевтичних  виробництв нашого університету, присвячені актуальним проблемам харчової техніки і технології.

Бажаємо нашим колегам нових наукових досягнень!

Опублікований: 19-05-2020
Читайте також:
Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 жовтня викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ігор Присяжний провів відкрите заняття «Забруднення та охорона атмосфери» з дисципліни «Основи екології» студентам другого курсу спеціальності «Харчові технології». Метою заняття було формування у студентів знань про склад і значення атмосфери, джерела та наслідки забруд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024