Н У Х Т

Настанови від кураторки

03 листопада 2022

Настанови від кураторки

Попри усі складнощі воєнного періоду, наставники академічних груп не лишають своїх підопічних без уваги. Викладачка кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентка Тетяна Федоренко провела чергову кураторську зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. В умовах дистанційної форми навчання зустріч відбулася в режимі zoom-конференції.

Наставниця разом зі здобувачами освіти обговорила поточні умови навчання в університеті, безпекову ситуацію, заходи з енергозбереження та енергоефективності, заплановані в університеті наукові події тощо. Вона нагадала студентам про важливість дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги, а також про рекомендації фахівців щодо енергозбереження. Здобувачі освіти зазначили, що регулярно відбувається відключення світла в місцях їхнього проживання, через що не завжди можуть приєднуватися до онлайн-занять.

Також Тетяна Федоренко заохотила здобувачів до участі у наукових заходах університету, зокрема міжнародних науково-практичних конференціях «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» та «Здорове харчування від здоров’я до довголіття: стан та перспективи».

Обговорили також рекомендації ВООЗ і МОЗУ, приурочені до Всесвітнього дня здорового харчування, а також традиції НУХТ й відзначення в університеті професійних свят.

Опублікований: 03-11-2022
Читайте також:
Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів 26 березня 2024

Цінні навички наукових досліджень здобувають магістранти

Магістрантки освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Євгенія Федоришина та Ірина Горбенко місцем проходження науково-дослідницької практики обрали Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України. Досвід, здобутий у відділі мембранології та фітохімії, був для здобувачок надзвичайно цінним і пізнавальним. Під керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні навички наукових досліджень здобувають магістранти 25 липня 2024

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі

16 листопада 2021 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування для викладачів і здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» відбулася гостьова лекція відомого фахівця в галузі мембранних процесів, головного інженера-технолога ТОВ «Вінкар Сістемс», доктора техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі 18 листопада 2021

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

23 травня відбувся захист кандидатської дисертації Альони Черствої, яка закінчила  аспірантуру при кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів. Тема наукової дисертації – «Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів», науковий керівник роботи – завідувач кафедри технології жирів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію 24 травня 2018