Н У Х Т

Настанови від кураторки

03 листопада 2022

Настанови від кураторки

Попри усі складнощі воєнного періоду, наставники академічних груп не лишають своїх підопічних без уваги. Викладачка кафедри технології оздоровчих продуктів, асистентка Тетяна Федоренко провела чергову кураторську зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. В умовах дистанційної форми навчання зустріч відбулася в режимі zoom-конференції.

Наставниця разом зі здобувачами освіти обговорила поточні умови навчання в університеті, безпекову ситуацію, заходи з енергозбереження та енергоефективності, заплановані в університеті наукові події тощо. Вона нагадала студентам про важливість дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги, а також про рекомендації фахівців щодо енергозбереження. Здобувачі освіти зазначили, що регулярно відбувається відключення світла в місцях їхнього проживання, через що не завжди можуть приєднуватися до онлайн-занять.

Також Тетяна Федоренко заохотила здобувачів до участі у наукових заходах університету, зокрема міжнародних науково-практичних конференціях «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» та «Здорове харчування від здоров’я до довголіття: стан та перспективи».

Обговорили також рекомендації ВООЗ і МОЗУ, приурочені до Всесвітнього дня здорового харчування, а також традиції НУХТ й відзначення в університеті професійних свят.

Опублікований: 03-11-2022
Читайте також:
Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів

8 та 11 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Головчиня Екзаменаційної комісії, докторка біологічних наук, професорка Інституту садівництва НААН України Тетяна Москалець, член...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів 14 лютого 2022

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 квітня 2019