Н У Х Т

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

03 жовтня 2022

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

3 жовтня розпочалася Третя Пан Кавказька літня школа (3rd Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У цьому році захід проходить очно в Тбілісі та Кахетії, однак значна частина заходів транслюється в прямому ефірі для попередньо зареєстрованих учасників по всьому світу.

До онлайн-частини навчання доєдналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко і Ірина Корецька, а також асистентка Ганна Березова. Представники кафедри відвідуватимуть літню школу протягом тижня, ознайомлюючись із останніми дослідженнями іноземних колег та амбасадорів провідних компаній виноробної галузі.

У перший день заходу наші викладачі вже прослухали лекцію «Світові ринки вина та необхідність їх диференціації» від Джона Генріха Ганфа, професора університету Хохшуле Гайзенхайма та спеціаліста з міжнародного винного бізнесу, а також доповідь «Маркетинг вина – унікальні торгові пропозиції» доктора Софі Гванідзе, фахівчині зі спеціальності «Управління міжнародним маркетингом».

Попереду чекає ще багато цікавих лекторіїв, які підвищать кваліфікацію наших колег і дозволять їм застосувати отримані знання в процесі викладання. 

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Наші вчені представили свої інноваційні розробки міжнародній науковій спільноті

Наш університет – один із декількох потужних і самодостатніх європейських навчально-дослідницьких центрів, зі славною історією та сучасністю, де представлені усі напрями харчових та суміжних галузей науки й інженерії. Цей статус гідно підтверджено на Міжнародній науковій конференції «Біотехнології – сучасність і перспективи», яка відбулася в Універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вчені представили свої інноваційні розробки міжнародній науковій спільноті 25 грудня 2023

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ

Безцінним досвідом створення якісного харчового продукту та надання висококласних послуг у сфері гостинності поділився зі здобувачами освіти й викладачами Віктор Ващук – завзятий бровар, креативний beermaster, власник бару та пивоварень, керівник проєктів Beermaster Brewery у Сільпо. Під час гостьової лекції, організованої кафедрою іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ 13 листопада 2024

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом в Європі відзначили у Свалявському технічному коледжі НУХТ

7 травня 2019 р. у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся урочистий захід, присвячений Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги над нацизмом в Європі. Перед студентами виступили викладачі історії Іван Альберт і Володимир Желізняк, які наголосили на величезному внеску українського народу в перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом в Європі відзначили у Свалявському технічному коледжі НУХТ 08 травня 2019

Пізнавальний майстер-клас від викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Профорієнтація стає ефективнішою, коли є не лише інформуванням, але набуває інтерактивних форм – тематичних лекторіїв, майстер-класів, вікторин тощо. Такий фаховий майстер-клас «Вимірюємо смак» провела доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько для учнів 9-го класу Васильківської гімназії № 6 (м. Васильків,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальний майстер-клас від викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 жовтня 2025