Н У Х Т

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

03 жовтня 2022

Наші викладачі – слухачі Третьої Пан Кавказької літньої школи від університету Хохшуле Гайзенхайма (Німеччина)

3 жовтня розпочалася Третя Пан Кавказька літня школа (3rd Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У цьому році захід проходить очно в Тбілісі та Кахетії, однак значна частина заходів транслюється в прямому ефірі для попередньо зареєстрованих учасників по всьому світу.

До онлайн-частини навчання доєдналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко і Ірина Корецька, а також асистентка Ганна Березова. Представники кафедри відвідуватимуть літню школу протягом тижня, ознайомлюючись із останніми дослідженнями іноземних колег та амбасадорів провідних компаній виноробної галузі.

У перший день заходу наші викладачі вже прослухали лекцію «Світові ринки вина та необхідність їх диференціації» від Джона Генріха Ганфа, професора університету Хохшуле Гайзенхайма та спеціаліста з міжнародного винного бізнесу, а також доповідь «Маркетинг вина – унікальні торгові пропозиції» доктора Софі Гванідзе, фахівчині зі спеціальності «Управління міжнародним маркетингом».

Попереду чекає ще багато цікавих лекторіїв, які підвищать кваліфікацію наших колег і дозволять їм застосувати отримані знання в процесі викладання. 

Опублікований: 03-10-2022
Читайте також:
Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Багаторічні тісні зв’язки поєднують НУХТ із одним зі сучасних підприємств пивоварної галузі промисловості – Бердичівським пивоварним заводом. Його продукція  широко відома в Україні, завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі усього колективу підприємства. Завод очолює випускник нашого університету Володимир Ліпецький. Фахівці підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радіє за партнерів-виробничників колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 01 липня 2019

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024» 25 березня 2024

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024

Перший крок до успішного майбуття - вдалий вибір професії

22 лютого в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок до успішного майбуття - вдалий вибір професії 25 лютого 2020