Н У Х Т

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка»

20 квітня 2019

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати.

У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Регіональна економіка». З 17 по 19 квітня 2019 р. на базі ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана» відбувся ІІ етап, у якому брали участь наші другокурсниці спеціальності 051 «Економіка» (освітньо-професійна програма «Економіка підприємства») Дарина Грабарчук і Єлизавета Тушич.

Протягом 3-ох днів наші дівчата демонстрували свої знання та навички під час виконання конкурсної програми, де брали участь понад 40 студентів із 21 ЗВО України. У результаті чесної та тривалої боротьби студентки кафедри економіки і права НУХТ не лише гідно відстояли честь нашого навчального закладу, а й вибороли призові місця – Дарина Грабарчук І місце у номінації «За знання понятійного апарату», і Єлизавета Тушич ІІІ місце у номінації «За обґрунтованість висновків».

Вітаємо студенток із успіхом, бажаємо подальшого розвитку та нових здобутків!

Опублікований: 20-04-2019
Читайте також:
Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвито...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 04 квітня 2025

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт»

ПП «Агропродукт» є одним із провідних м’ясопереробних підприємств Хмельницької області, що виготовляє понад 60 видів м’ясної продукції. Підприємству цього року виповнилось 20 років, за цей час воно досягло значних вершин – воно постачає свою продукцію у всі дитячі навчальні заклади та школи міста Хмельницького, має велику популярність серед населен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічних процесів опанували студенти кафедри технології оздоровчих продуктів під час практики на ПП «Агропродукт» 26 вересня 2019

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 жовтня 2023

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023