Н У Х Т

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

30 листопада 2018

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г Шевченка.

Докудрама «Вій» – це креативне втілення режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим п’єси сучасного українського драматурга Наталії Ворожбит. Використавши фольклорну гоголівську фабулу, вона майстерно переносить сюжетні події твору у сьогочасну реальність.

Студенти ознайомились із сюжетом, де двоє французів приїздять до України на гостини до своєї інтернет-знайомої Оксани і несподівано опиняються у вирі неймовірних подій, які почасти знаходяться за межею об’єктивного мислення, але торкаються потаємних духовних глибин, де приховані відповіді на сакральні питання: Чому так живемо?.. Який спадок залишаємо?.. Чи вміємо каятися, прощати і просити прощення… і не лише для своєї душі?..

Усі непередбачувані авторські ходи, несподівані режисерські рішення, цікаві акторські знахідки спрямовані на створення вражаючого, спонукаючого до роздумів, складного сценічного дійства.

Провівши вечір в театрі, всі отримали позитивні емоції не тільки від вистави, а й від самої атмосфери, що панує в храмі Мельпомени. 

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» , метою якої було підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців і пошук обдарованої студентської молоді. В інтелектуальному змаганні взяли участь 15 здобувачів-бакалаврів і 13 здобувачів-магістрантів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 березня 2025

День вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Дня вишиванки. Так, особливу увагу було зосереджено на регіональних відмінностях української вишивки, адже кожний край нашої держави має свої унікальні орнаменти, кольори та техніки, що відображають його багату культурну спадщину. Викладачі та студенти обговорили, як ці традиційні ел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін 16 травня 2025

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

15 листопада для студентів 4 курсу спеціальності «Харчові технології та інженерія» за сприяння голови правління підприємства Юрія Євенка відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» на провідному підприємстві галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод». Викладач кафедри технології жирів і парфумерно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття на підприємстві для студентів кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 16 листопада 2018

Практичне заняття другокурсників у Софії Київській

Інтегроване практичне заняття з дисциплін «Рекреаційно-туристичні ресурси України» та «Основи наукових досліджень» для другокурсників-бакалаврів спеціальності 242 «Туризм і рекреація» в межах Національного заповідника «Софія Київська» провела доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Олена Харченко. З 12 грудня 1990 року архітектурний ан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття другокурсників у Софії Київській 04 листопада 2024