Н У Х Т

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

30 листопада 2018

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г Шевченка.

Докудрама «Вій» – це креативне втілення режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим п’єси сучасного українського драматурга Наталії Ворожбит. Використавши фольклорну гоголівську фабулу, вона майстерно переносить сюжетні події твору у сьогочасну реальність.

Студенти ознайомились із сюжетом, де двоє французів приїздять до України на гостини до своєї інтернет-знайомої Оксани і несподівано опиняються у вирі неймовірних подій, які почасти знаходяться за межею об’єктивного мислення, але торкаються потаємних духовних глибин, де приховані відповіді на сакральні питання: Чому так живемо?.. Який спадок залишаємо?.. Чи вміємо каятися, прощати і просити прощення… і не лише для своєї душі?..

Усі непередбачувані авторські ходи, несподівані режисерські рішення, цікаві акторські знахідки спрямовані на створення вражаючого, спонукаючого до роздумів, складного сценічного дійства.

Провівши вечір в театрі, всі отримали позитивні емоції не тільки від вистави, а й від самої атмосфери, що панує в храмі Мельпомени. 

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
Квітник Перемоги

Квітне наша Україна. Усупереч ворогам, які намагаються знищити її красу. Адже кожен із нас вірить у Перемогу і намагається наблизити її своїми добрими справами. Студенти відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» на чолі з головою студентської профспілки Оленою Нестеренко, викладачі та співробітники провели патріотичну а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітник Перемоги 26 липня 2022

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

12 листопада 2024 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся черговий освітній івент. На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко директор департаменту з продажу харчових культур та ферментів компанії Novonesis A/S Олег Рибачук у змішаному онлайн/офлайн-форматі прочитав гостьову лекцію «Сучасні технології виробництва салямі» у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S 13 листопада 2024

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг. З метою удосконалення практичних вмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 07 листопада 2018

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 листопада 2022