Н У Х Т

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь»

07 травня 2018

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь»

У рамках проекту «Оглядова «ОБОЛОНЬ» головну пивоварню корпорації в Києві відвідали студенти 3 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, де вони ознайомились із особливостями виробництва безалкогольних і алкогольних напоїв.

На сьогодні «Оболонь» – найбільший виробник напоїв, який працює, як для задоволення потреб українців, так і на експорт. Саме тут студенти дізналися, як вариться пиво за класичною технологією, але за допомогою найсучаснішого обладнання. Вони побачили на власні очі унікальну варильну систему, найбільші бродильні танки, найпотужніші лінії розливу.

Загалом, візит приніс багато позитивних емоцій, а сувеніри тільки додали гарного настрою.

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна». Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 30 січня 2023

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025