Н У Х Т

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

12 липня 2024

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

Національний університет харчових технологій запрошує на навчання на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

«Облік і оподаткування» – унікальна спеціальність, яка пов’язана зі створенням та управлінням інформацією про усі, без винятку, процеси в діяльності сучасного підприємства та держави в цілому. Тому обліковець- аналітик-аудитор має ряд цифрових помічників, які дозволяють йому більш ефективно використовувати загальні принципи формування економічної інформації, яка використовується для управління підприємствами, організаціями, установами.

30-річна історія підготовки висококваліфікованих фахівців із поглибленими практичними навичками у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту і оподаткування суб’єктів господарювання (в т. ч. харчової промисловості, що зумовлено профілем університету) та наявний досвід дозволив сформувати практичні навики з використанням сучасних інформаційних технологій у сфері організації обліку, оподаткування, аудиту, контролю та аналізу на підприємствах харчової промисловості відповідно до міжнародних стандартів.

Навчання здобувачів здійснюється висококваліфікованими фахівцями з практичним досвідом роботи у сфері обліку, аналізу, аудиту та оподаткування суб’єктів господарювання різних видів діяльності, що дозволяє поєднати теоретико-методичні аспекти з їх практичним застосуванням. Викладачі кафедри обліку і аудиту постійно підвищують свою кваліфікацію, зокрема у сфері автоматизації обліку на основі digital-технологій і хмарних інфраструктур та застосовують сучасні комп’ютерні програми з обліку, контролю та аналізу, зокрема «MASTER:Бухгалтерія», «М.e.Doc», «YouControl» при проведенні теоретичних та практичних занять.

Освітня програма максимально враховує інтереси та рекомендації усіх груп стейкхолдерів, а також адаптує програми дисциплін до потреб і вимог бізнесу. Кафедра тісні співпрацює з партнерами-роботодавцями, серед яких ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», ПрАТ «Обухівський молокозавод», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «БЮРО ВИН», ТОВ «АК «ПІ.ЕС.ПІ. Аудит», ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна», ТОВ «Ю-КОНТРОЛ», ДП «Сангрант Плюс» та інші.

Випускники можуть працювати як на підприємствах будь-якої організаційно-правової форми, в банках, державних організаціях і установах (зокрема, в Державній фіскальній службі Україні та Державній аудиторській службі України), так і вести приватну практику у сфері податкового едвайзингу.

Оскільки професія бухгалтера-аудитора завжди користується стабільно високим попитом то вона є однією із найзатребуваніших і високооплачуваних на ринку праці. Згідно з сайтом work.ua середня заробітна плата обліковця-аудитора коливається від 20 тис. грн для касира/помічника бухгалтера до150 тис. грн для аудитора IFRS звітності. Середня заробітна плата для бухгалтерів становить приблизно 30 тис. грн, а аудитора – 50 тис. грн.

Отже, облік і оподаткування – це фах для динамічних та амбітних людей, яким цікаво все нове і сучасне!

Докладніше із освітньо-професійною програмою «Облік і аудит» можна ознайомитися за посиланням

Будемо раді відповісти на всі ваші питання – +380(50) 283-17- 16

Опублікований: 12-07-2024
Читайте також:
Кафедра іноземних мов професійного спрямування запрошує майбутніх здобувачів на День вступника

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала заклад загальної середньої освіти №281 м. Києва, де поспілкувалася зі старшокласниками і запросила їх на День вступника НУХТ, який відбудеться 21 вересня 2024 року. Учні отримали корисну інформацію щодо заходу.  Вони дізналися, що це реальна можливість познайо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування запрошує майбутніх здобувачів на День вступника 18 вересня 2024

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт здобувачами 3 курсу бакалаврату спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв». У зум-форматі працювали комісії, до складу яких увійшли провідні викладачі, зокрема професорка Тетяна Пирог і д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи 30 травня 2022

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти

5 березня 2024 року відбулися онлайн-тренінги «Використання штучного інтелекту в роботі освітян», організовані Благодійним фондом Сергія Притули за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) та уряду Японії. Під час навчання учасники дізналися, як ефективно використовувати штучний інтелект у підготовці до занять, зокрема створювати правильні запити д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти 05 березня 2025

У Odessa wine week взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

З 18 по 23 травня 2021 року в Одесі вперше відбулася масштабна виноробна подія  Odessa wine week – майданчик, який об’єднав заходи різної спрямованості – наукові, туристичні, просвітницькі та масові. На запрошення співорганізаторів захід відвідала професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько. Винний форум налічув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Odessa wine week взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 травня 2021