Н У Х Т

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

12 липня 2024

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

Національний університет харчових технологій запрошує на навчання на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

«Облік і оподаткування» – унікальна спеціальність, яка пов’язана зі створенням та управлінням інформацією про усі, без винятку, процеси в діяльності сучасного підприємства та держави в цілому. Тому обліковець- аналітик-аудитор має ряд цифрових помічників, які дозволяють йому більш ефективно використовувати загальні принципи формування економічної інформації, яка використовується для управління підприємствами, організаціями, установами.

30-річна історія підготовки висококваліфікованих фахівців із поглибленими практичними навичками у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту і оподаткування суб’єктів господарювання (в т. ч. харчової промисловості, що зумовлено профілем університету) та наявний досвід дозволив сформувати практичні навики з використанням сучасних інформаційних технологій у сфері організації обліку, оподаткування, аудиту, контролю та аналізу на підприємствах харчової промисловості відповідно до міжнародних стандартів.

Навчання здобувачів здійснюється висококваліфікованими фахівцями з практичним досвідом роботи у сфері обліку, аналізу, аудиту та оподаткування суб’єктів господарювання різних видів діяльності, що дозволяє поєднати теоретико-методичні аспекти з їх практичним застосуванням. Викладачі кафедри обліку і аудиту постійно підвищують свою кваліфікацію, зокрема у сфері автоматизації обліку на основі digital-технологій і хмарних інфраструктур та застосовують сучасні комп’ютерні програми з обліку, контролю та аналізу, зокрема «MASTER:Бухгалтерія», «М.e.Doc», «YouControl» при проведенні теоретичних та практичних занять.

Освітня програма максимально враховує інтереси та рекомендації усіх груп стейкхолдерів, а також адаптує програми дисциплін до потреб і вимог бізнесу. Кафедра тісні співпрацює з партнерами-роботодавцями, серед яких ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», ПрАТ «Обухівський молокозавод», ТОВ «КИЇВХЛІБ», ТОВ «БЮРО ВИН», ТОВ «АК «ПІ.ЕС.ПІ. Аудит», ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна», ТОВ «Ю-КОНТРОЛ», ДП «Сангрант Плюс» та інші.

Випускники можуть працювати як на підприємствах будь-якої організаційно-правової форми, в банках, державних організаціях і установах (зокрема, в Державній фіскальній службі Україні та Державній аудиторській службі України), так і вести приватну практику у сфері податкового едвайзингу.

Оскільки професія бухгалтера-аудитора завжди користується стабільно високим попитом то вона є однією із найзатребуваніших і високооплачуваних на ринку праці. Згідно з сайтом work.ua середня заробітна плата обліковця-аудитора коливається від 20 тис. грн для касира/помічника бухгалтера до150 тис. грн для аудитора IFRS звітності. Середня заробітна плата для бухгалтерів становить приблизно 30 тис. грн, а аудитора – 50 тис. грн.

Отже, облік і оподаткування – це фах для динамічних та амбітних людей, яким цікаво все нове і сучасне!

Докладніше із освітньо-професійною програмою «Облік і аудит» можна ознайомитися за посиланням

Будемо раді відповісти на всі ваші питання – +380(50) 283-17- 16

Опублікований: 12-07-2024
Читайте також:
Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори

У жовтні 2024 року здобувачі освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв'язки з громадськістю» мали дві надзвичайно цікаві зустрічі з фахівцями-практиками, які поділилися з ними практичними інсайтами. Гостьову лекцію «Власна справа» прочитав власник сео-агенства Ecom-X Тарас Герасимюк, який поділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори 28 жовтня 2024

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів 25 листопада 2021

Професійний досвід для майбутніх фахівців

7 листопада 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Професійні дегустаційні конкурси: їхні переваги та завдання, які вони вирішують» засновниці та керівниці професійного міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks, кандидатки економічних наук Олени Сініціної. Захід був організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний досвід для майбутніх фахівців 11 листопада 2024