Н У Х Т

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 лютого 2021

На відеозв’язку із Сінгапуру: інсайти від фахівчині-практика для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Неймовірно тепла онлайн-зустріч відбулася на кафедрі готельно-ресторанної справи із випускницею Богданою Засєкіною. Слухачами гостьового лекторію «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності Сінгапуру» стали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», викладачі й майбутні вступники.

Богдана Засєкіна – одна з найуспішніших випускниць факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, яка вже 6 років працює у готелі «Marina Bay Sands» всесвітньовідомої мережі готельно-ресторанного бізнесу «Las Vegas Sands».

Розпочала свою розповідь стейкхолдерка про професійний шлях із навчання у нашому університеті й практичної підготовки у потужних вітчизняних підприємствах гостинності «InterContinental Kyiv» і бутік-готелі «Opera», де і залишилася працювати, вдало це поєднуючи із навчанням у магістратурі. Після завершення університету у лютому 2015 року, спонтанне HR-інтерв’ю кардинально змінило життя випускниці.

Богдана залишила адміністративну посаду, щоб розпочати міжнародну кар’єру з позиції офіціанта в одному з кращих готелів світу у Сінгапурі, і тепер вона – Restaurant Manager ресторану «SPAGO» на 57 поверсі «Marina Bay Sands» від селебреті-шефа і ресторатора Wolfgang Puck, який вже 15 років є шеф-кухарем святкової вечері кінопремії «Оскар».

Сіпгапурський готель «Marina Bay Sands» – це унікальний архітектурний об’єкт, відкритий у лютому 2011 року, номерний фонд якого представлений 2561 номером. На дахах трьох веж розташовано SANDS SKYPARK – велика тераса у вигляді гондоли, яка за площею відповідає майже трьом футбольним полям, із всесвітньовідомим інфініті-пулом із дивовижною панорамою на найсучаснішу столицю світу.

Богдані вдалося візуалізувати для гостей лекторію індустрію гостинності Сінгапуру з кращими руфтоп-барами світу, структуру і атмосферу закладів ресторанного господарства «Marina Bay Sands», перебуваючи за 8 тисяч кілометрів від України.

Інсайти від фахівчині-практика з готельно-ресторанної справи для наших студентів: невпинно працювати над формуванням професійної мовної компетентності і покращувати рівень володіння іноземними мовами, безперервно навчатися, розширювати соціальні зв’язки і набувати soft skills, а також завжди тримати під рукою резюме англійською мовою.

Здобувачі та викладачі із захопленням слухали Богдану, задавали питання, дізнавалися про професійний і особистий розвиток, інтерес до еногастрономії і організації роботи сомельє, відкриттях нових туристичних дестинацій. Наша талановита випускниця віддана і захоплена готельно-ресторанною справою, а свій професійний досвід в інтернаціональному Сінгапурі вважає неймовірним челенджем.

Організували гостьовий лекторій доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка і гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова.

Учасники заходу вдячні Богдані Засєкіній за цей інформаційний і мотивуючий онлайн-лекторій, який надихнув не тільки здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» до навчання, віри у свої знання і сили, а також за теплі слова для викладачів кафедри за їхній внесок у професійне становлення! Завершився освітній захід у режимі онлайн душевним спілкуванням, адже сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – назавжди у серці! 

Опублікований: 26-02-2021
Читайте також:
Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій 03 квітня 2024

Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася зустріч студентів третього курсу з менеджером американського бренду готелів Holiday Inn, які є частиною InterContinental Hotels Group Катериною Вавринович. У рамках заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» запрошений спеціаліст прочитала лекцію «Особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджер американського бренду готелів Holiday Inn прочитала лекцію студентам кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 березня 2019

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

5 жовтня 2018 року у м. Богуслав Київської області відбувся Ярмарок вакансій, на якому наш університет представляли викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Захід відвідали школярі 9-х, 10-х та 11-х класів. Наші фахівці знайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав 08 жовтня 2018

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ

Магістри спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Цьогоріч вони зосередили свою увагу на розробленні рекламної стратегії популяризації здорового харчування та комунікаційної стратегії щодо безпечності складу харчових продуктів, відтворивши таким чином унікальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-рекламісти популяризують НУХТ 26 лютого 2024