Н У Х Т

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

14 лютого 2023

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Незважаючи на технічні складнощі, колектив кафедри переналаштувався на роботу за новими вимогами. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли професорка Ірина Шевченко, доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами дев’ять робіт охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень теоретичної підготовки здобувачів освіти, актуальність і практичну спрямованість представлених робіт, адже їх підготовка та проведення захисту відбувались у дуже нестандартних умовах.

Під час захисту випускних робіт здобувачі продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, упровадження ресурсозберігаючих технологій, зуміли спроєктувати виробництва з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища.

На підставі успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр!.

Після оголошення результатів, голова ЕК, професор Василь Пасічний побажав здобувачам мирного неба, плідних звершень, міцного здоров’я та висловив сподівання зустрітися з кожним випускником-бакалавром на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Опублікований: 14-02-2023
Читайте також:
Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Світлани Стахурської з дисципліни «Стратегічний менеджмент». Тема лекції – «Формування інвестиційної стратегії підприємства» – виявиласяь цікавою як для здобувачів четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент», так і для колег викладачки....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів 14 березня 2023

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018

12 квітня  старші викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Богдана Кукса і Катерина Чала завітали до навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-ліцей»  з поглибленим вивченням французької мови з першого класу № 20 Оболонського району м. Києва. Викладачі розповіли випускникам школи про НУХТ. Бесіда зі  старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2018 13 квітня 2018

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тетяна Полонська успішно захистила кандидатську дисертацію «Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами», виконану під керівництвом професора Валерія Манка. Дисертаційна робота присвячена вирішенню науково-практичного завдання розроблення наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію 23 березня 2018