Н У Х Т

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

28 вересня 2021

На міжнародних виставках індустрії гостинності підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завітали на один із наймасштабніших івентів індустрії гостинності – Ювілейний V BAROMETER International Bar Show 2021, що працював у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 24-26 вересня.

Науково-педагогічні працівники ознайомилися з трендами та інноваціями барної індустрії, найсучаснішим обладнанням, інвентарем, посудом, інноваційними інгредієнтами, асортиментом всесвітньовідомих напоїв та взяли участь у дегустаціях.

Міжнародний захід щороку відвідують тисячі людей, які пов’язують своє життя з барною справою: бартендери, бар-менеджери, власники барів і ресторанів, а також виробники та дистриб’ютори напоїв. Наші викладачі змогли дізнатися більше про барний бізнес, познайомившись із 24-ма закладами ресторанного господарства типу бар і прослухавши лекції від вітчизняних і закордонних фахівців-практиків індустрії гостинності, присвячені IT-технологіям для сфери HoReCa, крафтовим технологіям напоїв, функціональним обов’язкам персоналу бару, секретам відкриття успішного закладу, ефективним бізнес-стратегіям, тощо.

Участь у таких заходах для наших викладачів – це можливість поглибити свої професійні знання, нетворкінг і розширення зв’язків із професіоналами індустрії гостинності.

Кафедра висловлює вдячність організаторам грандіозного BAROMETER International Bar Show 2021 – компанії Hoteliero, частиною dream team якої є успішна випускниця Тетяна Калініченко, яка провела детальну екскурсію та розповіла про особливості організації заходу. Викладачі дякують Тетяні за теплий прийом, бажають успіхів і кар'єрного зростання! 

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера

Уже стало доброю традицією залучення випускників кафедри біотехнології і мікробіології до проведення гостьових занять із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Нещодавно саме таке заняття на запрошення викладачки дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксани Скроцької було проведене випускницею кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера 10 листопада 2022

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 листопада 2019 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибулі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 грудня 2019

День працедавця кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

20 травня 2025 року зусиллями викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки (ТЕХТ) Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, гарантів бакалаврської та магістерської освітньо-професійних програм «Теплоенергетика та енергоефективні технології» спеціальності G4.02 «Теплоенергетика» Михайла Маслікова і Володи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День працедавця кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 21 травня 2025

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 серпня 2024