Н У Х Т

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету

14 вересня 2018

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість - завідувач кафедри торговельного і рекламного обладнання Білоруського національного технічного університету, фахівець у галузі машин і апаратів харчових виробництв Олексій Єрмаков.

Олексій звернув увагу на лабораторну базу нашої кафедри, яка дозволяє використовувати у навчальному процесі реальні зразки обладнання для хлібних, бродильних м'ясопереробних і молочних виробництв.

Також він із задоволенням познайомився зі студентами, які навчаються на кафедрі, і прочитав оглядову лекцію із дисципліни «Гідродинамічні процеси і обладнання фармацевтичних виробництв», під час якої цікаво представив актуальні питання процесу розділення тонкодисперсних пилоподібних систем.

До речі, оцінюючи враження від спілкування, пан Олексій дуже позитивно оцінив групу механіків 3 курсу.

Нагадаємо, що кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв підтримує тісні творчі зв'язки з університетами і науковими установами Білорусі, і, зокрема, із Національним технічним університетом (місто Мінськ). Вже ведеться ряд спільних наукових досліджень і освітніх проектів, в яких беруть участь і науковці, і студенти.

Колектив кафедри вдячний гостю за підтримку плідного співробітництва.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики. Не винятком став і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 20 вересня 2019

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки») галузі знань «Виробництво та технології». Честь нашого університету у цих інтелектуальних змаганнях боронила студентка четвертого курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 26 травня 2018

Профком вирішує питання оздоровлення дітей

7 червня 2022 року в онлайн-режимі відбулося чергове засідання профкому Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ. На засіданні було розглянуто питання виділення путівок для дітей членів профспілки. Попередньо голови профбюро разом із профоргами провели опитування серед членів профспілки щодо бажаючих відправити дітей на оздоровлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вирішує питання оздоровлення дітей 10 червня 2022

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів 02 лютого 2018