Н У Х Т

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету

14 вересня 2018

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість - завідувач кафедри торговельного і рекламного обладнання Білоруського національного технічного університету, фахівець у галузі машин і апаратів харчових виробництв Олексій Єрмаков.

Олексій звернув увагу на лабораторну базу нашої кафедри, яка дозволяє використовувати у навчальному процесі реальні зразки обладнання для хлібних, бродильних м'ясопереробних і молочних виробництв.

Також він із задоволенням познайомився зі студентами, які навчаються на кафедрі, і прочитав оглядову лекцію із дисципліни «Гідродинамічні процеси і обладнання фармацевтичних виробництв», під час якої цікаво представив актуальні питання процесу розділення тонкодисперсних пилоподібних систем.

До речі, оцінюючи враження від спілкування, пан Олексій дуже позитивно оцінив групу механіків 3 курсу.

Нагадаємо, що кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв підтримує тісні творчі зв'язки з університетами і науковими установами Білорусі, і, зокрема, із Національним технічним університетом (місто Мінськ). Вже ведеться ряд спільних наукових досліджень і освітніх проектів, в яких беруть участь і науковці, і студенти.

Колектив кафедри вдячний гостю за підтримку плідного співробітництва.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу». Tarantino Family – найбільша вітчизняна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2024

Рухаємось у європейському напрямку

Незважаючи на тимчасові труднощі, пов’язані з карантином, продовжуємо рухатись у європейському напрямку. У рамках двох проектів Еразмус+ в університеті планується 25-26 червня 2020 року провести цьогорічну Школу Жана Моне та Міжнародну конференцію з Європейських Вимірів Сталого Розвитку. Організатори сподіваються на повноцінний формат, але допуска...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рухаємось у європейському напрямку 24 квітня 2020

Помилка в документі про освіту не завадить вступу

У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката. Відповідні листи МОН за підписом заступника міністра освіти і науки Вадима Карандія 12 липня 2019 року були розіслані у виші, місцеві органи управління осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилка в документі про освіту не завадить вступу 12 липня 2019