Н У Х Т

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

09 червня 2021

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук, Ігор Страшинський та Олег Галенко (секретар ЕК).

Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень підготовки студентів, актуальність і практична спрямованість представлених робіт, які мали значну практичну цінність та охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи.

Після оголошення результатів засідання ЕК, її голова, професор Василь Пасічний побажав здобувачам плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним випускником-бакалавром у магістратурі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів. 

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

Колективи кафедр університету активно працюють над розширенням кола партнерських зв’язків, як із вітчизняними, так і зарубіжними колегами. Завдяки цьому наші студенти мають змогу проходити практику на провідних підприємствах і за кордоном. Зокрема, студент 4 курсу кафедри технології зберігання і переробки зерна Валентин Чорний був направлений на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан 07 лютого 2017

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 жовтня 2018 р. шеф-кухар, кулінарний експерт і реформатор культури харчування в Україні Євген Клопотенко зустрівся зі студентами спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Більшість знає Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu» і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 листопада 2018

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму

Традиційно 27 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із друзями, партерами, випускниками та усіма, хто любить подорожувати, відзначали професійне свято – Всесвітній день туризму. Для майбутніх фахівців були організовані зустрічі з їх колегами, які вже зробили успішну кар’єру ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відзначили Всесвітній день туризму 01 жовтня 2018

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління долучився до роботи ЕК у Полтавській філії НУХТ

У Полтавській філії НУХТ завершила роботу Екзаменаційна комісія із захисту бакалаврів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у складі якої працював доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук. Голова комісії, начальник відділу електрорадіотеплотехнічних вимірювань Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління долучився до роботи ЕК у Полтавській філії НУХТ 24 червня 2019