Н У Х Т

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

01 березня 2018

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності.

28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії. Цьогоріч олімпіада проходила в два тури - заочний та очний. У заочному турі взяли участь 19 студентів 1-4 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Студенти мали вдосталь часу на виконання завдань заочного туру, тому їх відповіді були досить високого рівня, і всі вони були запрошені на очний тур олімпіади.

За результатами очного туру призові місця розподілились наступним чином:
I місце – Євген Гук (група БТ-1-1)
II місце – Вячеслав Длужевський (група ХТ-4-6) і Ольга Чугай (група ХТ-3-4)
III місце – Анна Зварич (група БТ-2-1) та Олена Теребило (група ХТ-2-5)

Ця команда переможців буде представляти наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської хімічної олімпіади, який відбудеться у квітні на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Оргкомітет прийняв рішення відзначити всіх учасників І етапу олімпіади відповідними сертифікатами.

Олімпіада в черговий раз показала, що у нас є талановиті студенти, які захоплені хімією. Вітаємо переможців і бажаємо подальших видатних здобутків! 

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування

13 липня в університеті відбулися фахові вступні випробування для вступників до магістратури факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого за всіма сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури НУХТ завершують складати вступні випробування 13 липня 2018

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива

1-2 вересня 2018 року наш університет взяв активну участь у Фестивалі морозива, організованому Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з Національним центром ділового та культурного співробітництва «Український дім». У відкритті фестивалю, що був приурочений до Дня Знань, взяла участь завідувач кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива 03 вересня 2018