Н У Х Т

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

01 березня 2018

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності.

28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії. Цьогоріч олімпіада проходила в два тури - заочний та очний. У заочному турі взяли участь 19 студентів 1-4 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Студенти мали вдосталь часу на виконання завдань заочного туру, тому їх відповіді були досить високого рівня, і всі вони були запрошені на очний тур олімпіади.

За результатами очного туру призові місця розподілились наступним чином:
I місце – Євген Гук (група БТ-1-1)
II місце – Вячеслав Длужевський (група ХТ-4-6) і Ольга Чугай (група ХТ-3-4)
III місце – Анна Зварич (група БТ-2-1) та Олена Теребило (група ХТ-2-5)

Ця команда переможців буде представляти наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської хімічної олімпіади, який відбудеться у квітні на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Оргкомітет прийняв рішення відзначити всіх учасників І етапу олімпіади відповідними сертифікатами.

Олімпіада в черговий раз показала, що у нас є талановиті студенти, які захоплені хімією.Вітаємо переможців і бажаємо подальших видатних здобутків! 

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
У навчально-науковому комплексі університету вшановують Героїв Небесної сотні

Колективи навчально-наукового комплексу нашого університету взяли участь у заходах зі вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. Ранковим реквієм вшанували подвиги учасників Революції гідності студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ, зібравшись у холі коледжу і згадавши хвилиною мовчання всіх Героїв, які поклали життя за майбутнє рідної країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі університету вшановують Героїв Небесної сотні 21 лютого 2017

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль у закладі ресторанного господарства «Ресторація К2», де слухачі разом із модераторкою програми Тетяною Сильчук змогли дізнатися цікаву історію та концепцію закладу в стилі авіаційного стімпанку. Пан Руслан, власник закладу, розповів про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах 02 квітня 2025

Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів

Наш університет є послідовником важливого міжнародного документу – Великої Хартії Університетів (Magna Charta Universitatum), що підписаний 32 роки тому у найстарішому у Європі Болонському університеті. Хартія закріплює основні цінності, права та завдання університету, який є ключовим інститутом суспільства і надає йому інтелектуальних орієнтирів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів 23 вересня 2020

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем 31 січня 2019