Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отримати інформацію про необхідні для працевлаштування й успішної кар’єри знання і навички.
Через військову агресію проти нашої країни звичні для всіх щорічні виставкові форуми в нашій країні вимушено відмінили, оскільки організаторам важко гарантувати безпеку експонентам і відвідувачам. Та наші викладачі знаходять інші можливості знайомити здобувачів із сьогоденням і завтрашнім днем галузі. Днями третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали виставку харчової промисловості FOOD TECH-2022, що працювала у Варшаві (Польща). Разом із доценткою кафедри Іриною Корецькою вони віртуально пройшлися виставковими стендами.
Food Tech Expo – International Food Technology Fair – одна з найбільш інтегрованих виставок харчового обладнання та інгредієнтів для харчової промисловості в Центральній Європі. Серед експонентів – постачальники харчової сировини, виробники автоматизованого обладнання для харчових продуктів, роздрібні дистриб’ютори, міжнародні логістичні компанії, компанії, що спеціалізуються на складському та пакувальному обладнанні. Ця подія забезпечує платформу для професіоналів харчової промисловості для зустрічі, спілкування та спільного створення бізнес-рішень.
Майбутні фахівці віртуально познайомилися з окремими виробництвами, технологічним обладнанням, спеціями та сучасними харчовими інгредієнтами.