Н У Х Т

На допомогу поспішають виробничники…

25 березня 2024

На допомогу поспішають виробничники…

Власники ТОВ «МС Холод» Олександр Усатий і Максим Смілик відгукнулися на прохання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки і передали більше 100 метрів мідної труби для продовження ремонтно-модернізаційних робіт у лабораторії холодильних машин та установок.

Подарунок ТОВ «МС Холод» повністю закриває потребу кафедри у мідних трубопроводах діаметрами від 6 до 28 мм. Тож, роботи по ремонту та модернізації лабораторної бази, зупинені внаслідок браку трубопроводів, відновлюються!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022

Розробка викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поїде до США

Відповідно до договору із госпрозрахункової тематики між нашим університетом і ТОВ «Центр ресурсоефективного виробництва», співробітниками кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виконано налаштування параметрів роботи дослідного прототипу холодильної машини з виробництва води з вологого повітря. Для створення подібних до проєктних умов зов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробка викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поїде до США 27 жовтня 2022

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі

Завершилася Чотирнадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2019», участь у якій цього року взяли 88 команд із 19 міст 7 країн світу, що представили 33 університети. Серед традиційних учасників цих престижних інтелектуальних перегонів традиційно були і команди факультету автоматизації і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі 12 липня 2019