Н У Х Т

Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів

25 вересня 2023

Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів

Бізнес-тренерки Вікторія Вембер і Ольга Бондар прочитали лекцію «Український програмний продукт Master: Бухгалтерія, його безперечні переваги і можливості» для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Слухачі дізналися, що «Master: Бухгалтерія» – це програмний продукт для ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємствах малого та середнього бізнесу і комунальних підприємствах. Він створений для українського ринку та відповідає чинному законодавству України й доступний у хмарному і стаціонарному рішеннях.

Master: Бухгалтерія включає автоматизацію: банк і каса (операції з грошовими коштами та їх еквівалентами, інтеграція з системою «Клієнт-Банк»); продажі (облік розрахунків із замовниками); покупки (облік розрахунків із постачальниками); склад (облік, надходження та списання ТМЦ і МШП); виробництво (облік фактичних витрат у розрізі аналітики, автоматичного розподілу ТЗ і ЗВ витрат); ОЗ і НМА (облік надходження, амортизації, вибуття ОЗ; здійснення переоцінювання й індексації; облік ремонту і модернізації ОЗ); податковий облік (ведення податкового обліку відповідно до Податкового кодексу України); операції (закриття рахунків в кінці року та кварталу); звіти (всі стандартні аналітичні форми бухгалтерської звітності; автоматичне формування фінансової звітності). Крім того, система має довідники (загальносистемні й користувацькі) та адміністрування (налаштування інтерфейсу, управління доступом, обслуговування інформаційної бази).

Здобувачі освіти й викладачі випускових кафедр вдячні Вікторії Вембер і Ользі Бондар за цікаву та змістовну лекцію й сподіваються на подальшу активну співпрацю!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти

9 лютого 2021 р. учні гімназії «Троєщина» Деснянського району м. Києва були гостями онлайн-зустрічі зі здобувачами та викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. У ході знайомства спілкувалися про туризм, екскурсії, відомі туристичні об’єкти України. Учні цікавилися, які професійні знання повинні мати спеціалісти у галузі туризму та сф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостями онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності «Туризм» стали київські гімназисти 11 лютого 2021

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019

Подорож у минуле: історія розвитку інженерної думки в Україні

Здобувачі групи ОХ-1-2 разом зі старшим викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрієм Пазяком подискутували англійською мовою щодо історії розвитку інженерії в Україні. Готуючись до обговорення, студенти здійснили ґрунтовне дослідження, намагаючись знайти цікаві і маловідомі факти з історії технічного розвитку нашої держави. Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у минуле: історія розвитку інженерної думки в Україні 20 листопада 2023

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота

15 травня свій пам’ятний візит на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, що ще довго згадуватимуть і студенти, і викладачі VIP-шеф Джанні Тота продовжив майстер-класом. Як зізнався сам шеф, кухня для нього – це пристрасть, місце натхнення. Він обожнює готувати, вигадувати нові смаки й поєднувати інгредієнти – гаряче з холодним, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота 15 травня 2018