Н У Х Т

Мотиваційна зустріч із випускницею

14 вересня 2021

Мотиваційна зустріч із випускницею

У межах дисципліни «Інноваційні ресторанні  технології» випускниця Дарина Юрченко зустрілася з магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» й розповіла про компанію «Eat me at», в якій зараз займає посаду технолога.

Гостя поділилася зі здобувачами практичним досвідом у сфері виробництва, звернула увагу на інноваційні тренди в промисловості, зокрема розширення ринку вегетаріанської продукції та детально обговорила з магістрантами альтернативу м’ясній сировині. Здобувачі ділилися враженнями від навчання в магістратурі, пропонували свої ідеї щодо розширення ринку вегетаріанської продукції.

Модераторами лекторію виступили викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Владлена Михайленко.

Здобувачі залишилися задоволені зустріччю й сподіваються, що опанування дисциплін, які вони вивчають у магістратурі, допоможе їм у подальшій кар’єрі.

Викладачі бажають успіхів здобувачам і сподіваються, що натхнення, з яким вони обговорювали важливі питання з Дариною, не зникне у подальшому навчанні.

Випускниці колектив кафедри вдячний за лекторій, за знання, якими вона поділилася з магістрантами та викладачами, зичить їй творчого натхнення, успіху в кар’єрі та особистому житті й завжди чекає в Альма матер.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Виробництво святкових кондитерських виробів опановували здобувачі-бакалаври з фахівчинею-практиком

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво святкових кондитерських виробів опановували здобувачі-бакалаври з фахівчинею-практиком 31 травня 2023

ЕК у Кам’янець-Подільській філії НУХТ очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційної комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЕК у Кам’янець-Подільській філії НУХТ очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2021

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

30 січня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся випускний вечір для студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Це свято зібрало разом дружну родину студентів, викладачів і батьків. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер 31 січня 2018

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022