Н У Х Т

Мотиваційна зустріч із випускницею

14 вересня 2021

Мотиваційна зустріч із випускницею

У межах дисципліни «Інноваційні ресторанні  технології» випускниця Дарина Юрченко зустрілася з магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» й розповіла про компанію «Eat me at», в якій зараз займає посаду технолога.

Гостя поділилася зі здобувачами практичним досвідом у сфері виробництва, звернула увагу на інноваційні тренди в промисловості, зокрема розширення ринку вегетаріанської продукції та детально обговорила з магістрантами альтернативу м’ясній сировині. Здобувачі ділилися враженнями від навчання в магістратурі, пропонували свої ідеї щодо розширення ринку вегетаріанської продукції.

Модераторами лекторію виступили викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Владлена Михайленко.

Здобувачі залишилися задоволені зустріччю й сподіваються, що опанування дисциплін, які вони вивчають у магістратурі, допоможе їм у подальшій кар’єрі.

Викладачі бажають успіхів здобувачам і сподіваються, що натхнення, з яким вони обговорювали важливі питання з Дариною, не зникне у подальшому навчанні.

Випускниці колектив кафедри вдячний за лекторій, за знання, якими вона поділилася з магістрантами та викладачами, зичить їй творчого натхнення, успіху в кар’єрі та особистому житті й завжди чекає в Альма матер.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

14-16 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Уже третій рік поспіль НУХТ має честь приймати гостей із усіх куточків України, серед них цьогоріч були 55 «бакалаврів» і 22 «магістри» з 34 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет приймав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 травня 2019

Наші студенти-програмісти успішно здолали перший етап AUCPC-2020

26 вересня відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування AUCPC 2020 року, який вперше проходив у незвичному онлайн-форматі з оновленими умовами. Кращі студенти-програмісти Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ не злякалися нових умов, адже готувалися до туру, терміни якого переносили двічі. Команда коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти-програмісти успішно здолали перший етап AUCPC-2020 30 вересня 2020

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування

18 січня 2018 року відбулася олімпіада з програмування серед студентів спеціальності «Обслуговування програмних систем та комплексів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ. У майстерності розроблення програм для розв’язування цікавих прикладних задач за допомогою комп’ютера та різних систем програмування змагалися 10 студентів 2-4 курсів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування 18 січня 2018

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала онлайн-лекцію «Розвиток стратегічних інновацій» («Unlocking Strategic Innovation»), яку прочитав старший викладач стратегії та інновацій бізнес-школи Oxford Brookes Сурджа Датта. Доктор Сурджа Датта є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes 02 жовтня 2023