Н У Х Т

Мотиваційна зустріч із випускницею

14 вересня 2021

Мотиваційна зустріч із випускницею

У межах дисципліни «Інноваційні ресторанні  технології» випускниця Дарина Юрченко зустрілася з магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» й розповіла про компанію «Eat me at», в якій зараз займає посаду технолога.

Гостя поділилася зі здобувачами практичним досвідом у сфері виробництва, звернула увагу на інноваційні тренди в промисловості, зокрема розширення ринку вегетаріанської продукції та детально обговорила з магістрантами альтернативу м’ясній сировині. Здобувачі ділилися враженнями від навчання в магістратурі, пропонували свої ідеї щодо розширення ринку вегетаріанської продукції.

Модераторами лекторію виступили викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професор Олег Кузьмін та асистентка Владлена Михайленко.

Здобувачі залишилися задоволені зустріччю й сподіваються, що опанування дисциплін, які вони вивчають у магістратурі, допоможе їм у подальшій кар’єрі.

Викладачі бажають успіхів здобувачам і сподіваються, що натхнення, з яким вони обговорювали важливі питання з Дариною, не зникне у подальшому навчанні.

Випускниці колектив кафедри вдячний за лекторій, за знання, якими вона поділилася з магістрантами та викладачами, зичить їй творчого натхнення, успіху в кар’єрі та особистому житті й завжди чекає в Альма матер.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології і в період літніх канікул та відпусток не припиняє свій профорієнтаційний марафон. Викладачі кафедри, закохані у біотехнологію, прагнуть познайомити з нею якомога більшу кількість молодих людей. 12 липня такою нагодою скористалася доцент кафедри Вікторія Красінько, яка відвідала літню зміну денного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога 13 липня 2018

Триває профорієнтація від студентів

З метою інформування майбутніх вступників щодо переваг навчання та найкращих моментів студентського життя на кафедрі біотехнології і мікробіології студентка ІV курсу Валерія Бондарчук завітала до учнів 10 та 11 класів Житомирської загальноосвітньої школи № 14 І-ІІІ ступенів, які з цікавістю слухали розповідь про спеціальність біотехнолога. Студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває профорієнтація від студентів 20 листопада 2019

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab», які запрошували студентів старших курсів на офіційне працевлаштування. «BioTestLab» – єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних імунобіологічних препаратів: вакцин для птахів, кроликів, свиней, великої рогатої худоби та діагностичних тест-с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії «BioTestLab» 28 березня 2018

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

Студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій Дарина Присяжна долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Попівці Барського району Вінницької області. Вона провела дві зустрічі: з учнями 9 та 11 класів. Перед ними стоїть важливе питання щодо вибору майбутньої професії, яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти 06 грудня 2019