Н У Х Т

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

20 липня 2018

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік.

«Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електронних кабінетах. Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Він означає, що виш прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити. Що це саме за дані – вказує сам університет. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо», – роз’яснила фахівець.

Вона зауважила, що зараз у системі 9 тисяч заяв, які потребують уточнення. Таким вступникам потрібно звернутися до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Всі контакти приймальних комісій є в електронних кабінетах, у конкурсних пропозиціях.

Окремо керівниця «Інфоресурсу» відзначила ті статуси, на які вступникам треба буде звернути увагу після 1 серпня – коли відбудеться розподіл місць держзамовлення.

Так, статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування. В такому разі вступнику потрібно буде до 18-ї години 6 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти. Якщо цього не сталось, йому потрібно звернутися до приймальної комісії.

 

Опублікований: 20-07-2018
Читайте також:
Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023

Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тяжка втрата 02 грудня 2020

Чому екоменеджери важливі

Нині людство проходить складний етап, зумовлений різким загостренням абсолютно всіх екологічних проблем. Україна з початку війни стикається зі страшними наслідками бойових дій, які призвели не тільки до прямих руйнувань та економічних втрат, а ще й вплинули на навколишнє середовище, ставши причиною значних надходжень забруднюючих речовин у повітря,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому екоменеджери важливі 26 липня 2023

МОН радить вступникам дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення

У МОН радять вступникам, які подали заяви на бюджет і беруть участь у широкому конкурсі, не поспішати подавати оригінали документів на контракт, а дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення, які будуть відомі 1 серпня 2018 року. Відповідне роз’яснення МОН надає у зв’язку зі зверненнями вступників, яких деякі виші вже зараз заклик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН радить вступникам дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення 25 липня 2018