Н У Х Т

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

20 липня 2018

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік.

«Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електронних кабінетах. Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Він означає, що виш прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити. Що це саме за дані – вказує сам університет. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо», – роз’яснила фахівець.

Вона зауважила, що зараз у системі 9 тисяч заяв, які потребують уточнення. Таким вступникам потрібно звернутися до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Всі контакти приймальних комісій є в електронних кабінетах, у конкурсних пропозиціях.

Окремо керівниця «Інфоресурсу» відзначила ті статуси, на які вступникам треба буде звернути увагу після 1 серпня – коли відбудеться розподіл місць держзамовлення.

Так, статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування. В такому разі вступнику потрібно буде до 18-ї години 6 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти. Якщо цього не сталось, йому потрібно звернутися до приймальної комісії.

 

Опублікований: 20-07-2018
Читайте також:
Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася лабораторна робота №2 нововведеної вибіркової дисципліни «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», у ході якої другокурсники вивчали технологічні особливості промислового і ремісничого виробництва гуцульської бринзи з доценткою Анастасією Пухляк, що має багаторічний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання традицій і науки у студентських лабораторіях 09 жовтня 2025

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня. 27 червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 29 червня 2022

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко 24 березня прочитав гостьову лекцію «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується! 24 березня 2025

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018