Н У Х Т

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

20 липня 2018

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік.

«Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електронних кабінетах. Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Він означає, що виш прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити. Що це саме за дані – вказує сам університет. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо», – роз’яснила фахівець.

Вона зауважила, що зараз у системі 9 тисяч заяв, які потребують уточнення. Таким вступникам потрібно звернутися до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Всі контакти приймальних комісій є в електронних кабінетах, у конкурсних пропозиціях.

Окремо керівниця «Інфоресурсу» відзначила ті статуси, на які вступникам треба буде звернути увагу після 1 серпня – коли відбудеться розподіл місць держзамовлення.

Так, статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування. В такому разі вступнику потрібно буде до 18-ї години 6 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти. Якщо цього не сталось, йому потрібно звернутися до приймальної комісії.

 

Опублікований: 20-07-2018
Читайте також:
Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

9 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Ігор Устименко, Віра Зуйко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Володимир Польовик, Ганна Березова, Владлена Михайленко відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією рестораторів США. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі 10 грудня 2021

Виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19 обговорили першокурсники з викладачами кафедри економічної теорії

26 травня 2020 року відбувся круглий стіл викладачів кафедри економічної теорії зі студентами 1-го курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, який традиційно проводиться навесні. Зустріч була проведена у вигляді онлайн-конференції на хмарній платформі  ZOOM. 12 команд груп ЕП-1-1, ПЕ-1-2, МА-1-3, МА-1-4, ТП-1-14, МП-1-11, МП-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19 обговорили першокурсники з викладачами кафедри економічної теорії 27 травня 2020

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності

Уже з цього навчального року тисячі студентів зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах, незалежно від спеціальності – у межах раніше початої співпраці МОН та ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) запускають ініціативу зі створення у вишах підприємницьких клубів. Передбачається, що такі клуби розвиватимуть підприємницьку к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності 04 вересня 2018

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

1 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція «Виробництво тваринних кормів, кормового і технічного жирів» к.т.н., доцентки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з навчальної дисципліни «Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології». Викладачка у доступній ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 02 березня 2021