Н У Х Т

Молоді фахівці НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

15 березня 2018

Молоді фахівці  НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу під патронажем Державної служби зайнятості з метою популяризації серед молоді інженерної освіти відбувся профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну».

Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання в НУХТ була делегована команда молодих фахівців  Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого у складі асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольги Горчакової, аспіранта кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання Богдана Пащенка та аспіранта кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Володимира Захарова.

Ольга Горчакова презентувала інформацію про перспективи одержання вищої технічної освіти у Національному університеті харчових технологій. Фахівець ще на початку свого виступу наголосила, що саме у нашому навчальному закладі можна отримати дійсно якісну вищу інженерну технічну освіту, вона навела основні переваги отримання кваліфікації інженера-механіка, ознайомила майбутніх студентів із новаціями вступу до ВНЗ у 2018 р., а також із можливістю реалізувати себе у культурному та спортивному житті під час навчання.

За активну участь у профорієнтаційному заході «Люби і розбудовуй Україну» наш університет отримав подяку від директора Київського міського центру зайнятості Віктора Білича.

Наш колектив щиро вдячний за гостинний прийом керівництву Київського бронетанкового заводу та за організацію Державній службі зайнятості, а учням бажає успішного навчання, та вже незабаром чекатиме на них у ролі майбутніх студентів.

Опублікований: 15-03-2018
Читайте також:
Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України. Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї 13 листопада 2023

Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави!

У першому семестрі в університеті відбулося відкриття проєкту «Практичний курс із сучасної української мови», до якого долучилося багато охочих з-поміж працівників університету та просто тих, хто мав бажання вдосконалити свої знання з української мови. Попри складну ситуацію, проєкт успішно стартував, заняття проходили жваво, активно. Так, доцентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави! 30 грудня 2022

Хімічний лекторій продовжує роботу

Днями відбулося чергове засідання хімічного лекторію, який відновив свою роботу після канікул. Нагадаємо, що цей пізнавальний захід для школярів й вступників кафедра харчової хімії проводить уже другий рік. Незважаючи на карантин і небезпеку усіляких вірусів, вже з самого ранку наші гості були готові до нової подорожі у хімічний Всесвіт. На почат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій продовжує роботу 13 лютого 2020