Н У Х Т

Молоді фахівці НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

15 березня 2018

Молоді фахівці  НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу під патронажем Державної служби зайнятості з метою популяризації серед молоді інженерної освіти відбувся профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну».

Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання в НУХТ була делегована команда молодих фахівців  Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого у складі асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольги Горчакової, аспіранта кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання Богдана Пащенка та аспіранта кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Володимира Захарова.

Ольга Горчакова презентувала інформацію про перспективи одержання вищої технічної освіти у Національному університеті харчових технологій. Фахівець ще на початку свого виступу наголосила, що саме у нашому навчальному закладі можна отримати дійсно якісну вищу інженерну технічну освіту, вона навела основні переваги отримання кваліфікації інженера-механіка, ознайомила майбутніх студентів із новаціями вступу до ВНЗ у 2018 р., а також із можливістю реалізувати себе у культурному та спортивному житті під час навчання.

За активну участь у профорієнтаційному заході «Люби і розбудовуй Україну» наш університет отримав подяку від директора Київського міського центру зайнятості Віктора Білича.

Наш колектив щиро вдячний за гостинний прийом керівництву Київського бронетанкового заводу та за організацію Державній службі зайнятості, а учням бажає успішного навчання, та вже незабаром чекатиме на них у ролі майбутніх студентів.

Опублікований: 15-03-2018
Читайте також:
Біотехнології – твій шлях до успіху!

Цього тижня в нашому університеті гаряче. Безліч найрізноманітніших заходів, що відбуваються безперервно, а іноді й по кілька одночасно. Один із них – тижневі біотехнологічні студії факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК). Це – надзвичайно цікавий і насичений важливою інформацією, практичними воркшопами, приємними сюрпризами й пода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – твій шлях до успіху! 26 жовтня 2023

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv). У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv» 13 березня 2019

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2021