Н У Х Т

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

06 грудня 2021

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

У перші зимові дні відбувся 1-й Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем WorldCanic-2021, організований лідируючою групою мультимедійних комунікацій Іспанії, що спеціалізується на диджіталізації ресторанного бізнесу «Vocento Gastronomia».

Захід у форматі оффлайн відбувався на іспанському острові Лансароте, що входить до групи Канарських островів провінції Лас-Пальмас. А для зареєстрованих учасників конгресу були організовані онлайн-відеотрансляції у особистих кабінетах на сайті заходу.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Володимир Польовик.

У рамках конгресу відбулися багато цікавих активностей: лекторій «Наукові відкриття, туризм і спілкування на діючих вулканах... Що поставлено на карту?» від доктора геологічних наук Фредеріка Лекуйє; майстер-клас від шеф-кухарки ресторану «W Villadorata» Вівіани Варесе (Сицилія, Італія); онлайн-лекторій «Гаваї, вулканічний Тихий океан» від шеф-кухаря ресторану «Waiahole» Poi Ліко Хое, (Гаваї, США); доповідь «Геотермальна пекарня в Ісландії» шеф-кухаря і власника геотермального курорту «Лаугарватн Фонтана» Сигурура Рафна Хільмарссона, (Лаугарватн, Ісландія); майстер-клас шеф-кухаря закладу «Caldeiras&Vulcões» Пауло Кости, (Азорські острови, Португалія); виступ «ЛаГарроча, край вулканів» кухарів «LesCols **» Фіни Пуїдеваль та Мартіни Пуігверт, (Олот, Жірона, Іспанія); лекторій «Японська кухня в вулканічному регіоні Орегона» від шеф-кухаря ресторану «Nodoguro» Райана Роудхауса, (Портленд, США) та ін.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції залишились у захваті після відвідування заходу та значно розширили свій спектр знань. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
У розробленні національних стандартів на спирт і виробництво лікеро-горілчаної продукції беруть участь наші фахівці

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Світлана Олійник як відповідальний секретар, взяла участь у засіданні Технічного комітету 64 «Спиртогорілчані вироби, дріжджі», що відбулося на базі ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». Члени Технічного комітету – представники Національного агентства стандартизації ДП «УкрНДНЦ», ДП «Укрметртестста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розробленні національних стандартів на спирт і виробництво лікеро-горілчаної продукції беруть участь наші фахівці 30 жовтня 2018

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 13 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах», присвячений 205-річниці з дня народження нашого славетного поета і пророка. Свято розпочалося аудіозап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературно-мистецький захід на честь Тараса Шевченка на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 14 березня 2019

Завершилася соціальна акція «I help homeless animals», ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Міні-притулок для тварин «Кошкин Дом» влаштував марафон «Перетворись на чарівника для тварин притулку», до якого долучилася кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації. Старший викладач кафедри Наталія Божок організувала в університеті соціальну акцію «I help homeless animals», впродовж якої були зібрані та передані до притулку 30 кіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася соціальна акція «I help homeless animals», ініційована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 18 грудня 2018

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І.

11 квітня 2024 року на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. відбулася наукова онлайн-зустріч учасників підсекції «Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. 15 квітня 2024