Н У Х Т

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

06 грудня 2021

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

У перші зимові дні відбувся 1-й Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем WorldCanic-2021, організований лідируючою групою мультимедійних комунікацій Іспанії, що спеціалізується на диджіталізації ресторанного бізнесу «Vocento Gastronomia».

Захід у форматі оффлайн відбувався на іспанському острові Лансароте, що входить до групи Канарських островів провінції Лас-Пальмас. А для зареєстрованих учасників конгресу були організовані онлайн-відеотрансляції у особистих кабінетах на сайті заходу.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Володимир Польовик.

У рамках конгресу відбулися багато цікавих активностей: лекторій «Наукові відкриття, туризм і спілкування на діючих вулканах... Що поставлено на карту?» від доктора геологічних наук Фредеріка Лекуйє; майстер-клас від шеф-кухарки ресторану «W Villadorata» Вівіани Варесе (Сицилія, Італія); онлайн-лекторій «Гаваї, вулканічний Тихий океан» від шеф-кухаря ресторану «Waiahole» Poi Ліко Хое, (Гаваї, США); доповідь «Геотермальна пекарня в Ісландії» шеф-кухаря і власника геотермального курорту «Лаугарватн Фонтана» Сигурура Рафна Хільмарссона, (Лаугарватн, Ісландія); майстер-клас шеф-кухаря закладу «Caldeiras&Vulcões» Пауло Кости, (Азорські острови, Португалія); виступ «ЛаГарроча, край вулканів» кухарів «LesCols **» Фіни Пуїдеваль та Мартіни Пуігверт, (Олот, Жірона, Іспанія); лекторій «Японська кухня в вулканічному регіоні Орегона» від шеф-кухаря ресторану «Nodoguro» Райана Роудхауса, (Портленд, США) та ін.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції залишились у захваті після відвідування заходу та значно розширили свій спектр знань. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021

Профком призначає дати проведення заходів

1 квітня 2025 року відбулося чергове засідання профкому. До порядку денного були включені питання, що стосувалися поточних і термінових рішень щодо визначення дат проведення заходів. По першому питанню про визначення дати та залучення викладацького складу, навчально-допоміжного персоналу та студентства до донації крові для потреб військового шпита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком призначає дати проведення заходів 02 квітня 2025

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення». Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході зас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 28 листопада 2018

Невтомна праця на перемогу

Декілька років поспіль українська система освіти приймає серйозні виклики. Але найбільший виклик заклади освіти прийняли саме зараз, в умовах війни, коли гостро постало питання повноцінного функціонування й продовження освітнього процесу. Складні умови вимагають нестандартних рішень, нових підходів і найбільше – невтомної праці на результат. Викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невтомна праця на перемогу 19 липня 2022