Н У Х Т

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

14 травня 2024

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту Державного торговельно-економічного університету.

Метою круглого столу були обмін досвідом і кращими практиками між студентами різних закладів вищої освіти щодо командної роботи з використанням цифрових технологій, розвитку лідерства у командах, використання штучного інтелекту для поліпшення командної роботи та бізнесу в умовах глобальних змін.

Трендові питання HR-менеджменту, які порушувалися студентами-учасниками Державного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету ім. Василя Стуса, Львівського торговельно-економічного університету,  Національного університету харчових технологій у доповідях, презентаціях та при обговоренні – трансформація командної роботи в умовах воєнного стану; інтеграція штучного інтелекту в освіті і бізнесі; лідерство, фандрайзинг і корпоративне волонтерство; цифрові освітні технології в HR-менеджменті; гейміфікація як метод навчання і залученості.

Творчою родзинкою зустрічі стала вікторина для учасників з перевірки знань із HR-менеджменту, з якою усі весело справилися.

Круглий стіл пройшов у діловій і доброзичливій атмосфері, активних дискусіях, обміні думками з цікавих питань сьогодення. Наші учасники висловлюють подяку організаторам за запрошення та спільну діяльність і сподіваються на нові зустрічі.

Опублікований: 14-05-2024
Читайте також:
Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України

Сучасне виробництва харчових продуктів вимагає ретельного підбору інгредієнтів. Фахівці-технологи університету – професорка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., академік УАН Оксана Шульга, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (ТРАП), к.т.н. Ірина Корецька та старший викладач кафедри ТРАП, к.т.н. Володимир Польов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України 28 березня 2024

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньої бакалаврської програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відповідальної за методичну роботу кафедри, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний семінар «План управління небезпечними факторами (план HACCP/ОПРП): практичні навички системи менеджменту ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 червня 2024

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Людмила Поліщук взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій технічним наукам та інноваціям у харчовій промисловості, що відбулася у м. Брно (Чехія). При розробленні інноваційних проектів у галузі пивоваріння студентка велику увагу приділила питанням збереження цінних компонен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень у Чехії 12 липня 2018

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025»

Завершилася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент Академічних Проєктів та Ефективна Комунікація-2025», що успішно працювала в університеті 15-17 січня 2025 року. Захід відбувся за підтримки проєктів ProEU та EcoEurope програми Європейського Союзу Еразмус+, що реалізуються в нашому університеті, і був націлений на розвиток практичних навичо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025» 20 січня 2025