Н У Х Т

Менеджерам – про нові тренди в комунікаціях

02 жовтня 2025

Менеджерам – про нові тренди в комунікаціях

30 вересня здобувачі-бакалаври освітньої програми «Менеджмент» відвідали майстер-клас «Навіщо бізнесу інвестувати в PR під час війни? Від впізнаваності до репутації», який провела керівна партнерка агенції стратегічних комунікацій U Agency, співавторка подкасту про PR, слова та сенси «НЕ ПІД ЗАПИС» Олександра Погоріла.

Вона розповіла про тренди сучасного світу: наразі аудиторії важливі соціальна відповідальність, інклюзивність, персоналізація контенту та взаємодії. Обертів набирає YouTube та подкасти, а найбільш ефективними каналами залучення нових підписників є співпраця з мікроінфлюенсерами. Споживачі довіряють більше особистому бренду, а не знеособленій комунікації. Зростає роль короткого відео – TikTok, Reels, Shorts стають основними інструментами для залучення молодої аудиторії, яка сприймає інформацію динамічно та швидко. Водночас збільшується цінність лонгрідів й експертного контенту для аудиторії, яка цінує глибину та аналітику.

Актуальним є тренд на свідоме споживання – частіше звертається увага на прозорість бізнесу, етичність виробництва, екологічну відповідальність. Активно розвивається штучний інтелект у сфері контенту та комунікацій. Він допомагає створювати персоналізовані рекомендації, аналізувати поведінку споживачів і вести діалог у соціальних мережах. Це створює нові можливості, але водночас ставить питання довіри та автентичності.

Здобувачам освіти сподобався формат майстер-класу, вони отримали актуальну інформацію щодо трендів, як PR допомагає бізнесу під час війни не лише залишатися впізнаваним, а й формувати справжню довіру та репутацію. Наприкінці семінару учасники отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

Опублікований: 02-10-2025
Читайте також:
Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

30 січня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення. 53 здобувачі освіти отримали дипломи молодшого спеціаліста. В урочистій обстановці директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш вручив дипломи випускникам і привітав їх із цією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 31 січня 2020

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

5 жовтня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк і членів робочої групи, доценток Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх із освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 06 жовтня 2022

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023