Н У Х Т

Мейнстріми розвитку маркетингу від СЕО агенції digital-комунікацій

15 листопада 2023

Мейнстріми розвитку маркетингу від СЕО агенції digital-комунікацій

До здобувачів кафедри маркетингу освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» і «Доктор філософії» з гостьовою лекцією завітала випускниця кафедри за спеціальністю 075 «Маркетинг» Марія Кочмарук – СЕО агенції digital-комунікацій HASHTAG, співзасновниця RushSender, викладачка Києво-Могилянської бізнес-школи.

Марія присвятила свій виступ важливій для кожного здобувача темі – «Тенденції розвитку маркетингу та побудова кар’єри маркетолога: з чого почати і в якому напряму розвиватись». Здобувачі освіти мали унікальну можливість отримати практичні поради щодо пошуку себе в професії з урахуванням своїх сильних сторін і бажання розвивати soft/hard skills, а також рекомендації щодо пошуку можливостей стажування і першого місця роботи.

Слухачі поспілкувались із практиком ринку щодо специфіки формування маркетингових комунікацій та побудови бізнес-моделей у сфері В2С, В2В, В2G, подискутували щодо можливості існування медійних екосистем потужних брендів без теле- та радіореклами.

Наприкінці зустрічі відбулася коротка Q&A-сесія з лекторкою, де майбутні фахівці мали можливість отримати вичерпні відповіді щодо роботи маркетолога, адже маркетолог – це сучасна та перспективна професія, в чому вкотре переконались здобувачі освіти.

Опублікований: 15-11-2023
Читайте також:
Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато!

Минулий тиждень ознаменувався для кафедри біотехнології і мікробіології щорічною, але від того не менш хвилюючою, подією – початком захистів дипломних проектів і робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», зокрема 15 та 16 лютого 2018 р. відбулися захисти студентів заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: д.б.н., професора Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти бакалаврів-біотехнологів розпочато! 20 лютого 2018

Шануємо рідну мову

Щорічно відзначається державне свято – День української писемності та мови. Встановлене воно 9 листопада 1997 р. Указом Президента «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства». Мова – це найважливіший засіб комуніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шануємо рідну мову 25 листопада 2021

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020