Н У Х Т

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ

19 вересня 2024

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ

Здобувачі першого курсу спеціальності «Маркетинг» 17 вересня досліджували особливості освітнього процесу через інтерактивну гру, розроблену старшою викладачкою Іриною Ніколаєнко.

Методом сліпого вибору першокурсники обрали свої ролі в інтерактивній грі та активно долучилися до її проведення. Такий підхід дозволив учасникам опинитися в несподіваних ролях, що стимулювало креативність та ефективну взаємодію у команді. Ігровий підхід виявився ефективним інструментом для розвитку аналітичного мислення та командної роботи.

Гра допомогла студентам краще зрозуміти ключові маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ та активізувала їхню взаємодію у навчальному середовищі та стала важливим інструментом для засвоєння маркетингових стратегій і навичок прийняття рішень в умовах невизначеності.

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 грудня 2021

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв до магістратури. Вступники на навчання для здобуття ступеня магістра можуть подати до 5 заяв на бюджетні місця і до 10 заяв на контракт. У нашому університеті першими заяви подали вступники на освітні програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», «Туризм та рекреація», «Технології зберіг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури 08 серпня 2025