Н У Х Т

Мальовничими куточками столиці насолодилися першокурсники-хімтехнологи

20 вересня 2021

Мальовничими куточками столиці насолодилися першокурсники-хімтехнологи

По-справжньому літній день, яскраві краєвиди дніпровських схилів, архітектура Маріїнського палацу зі старовинними фонтанами та Замку на горі (Київський академічний театр ляльок) справили незабутні враження на здобувачів першого курсу, що навчаються за освітньою програмою «Хімічні технології та інженерія».

Першокурсники разом із наставницями академічних груп, старшою викладачкою кафедри харчової хімії Тетяною Петренко і доценткою випускової кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів Тетяною Бойчук відвідали мальовничі куточки Києва: Маріїнський і Хрещатий парки, що складають паркове кільце Києва, парк Володимирська гірка, парковий міст (міст закоханих), велосипедно-пішохідний міст («скляний» міст) та скористалися фунікулером, що з’єднує історичний центр столиці та Поділ. 

Опублікований: 20-09-2021
Читайте також:
Наші другокурсниці долучилися до ініціативи «Пиріг Незалежності»

Другокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» Марина Рижа та Діана Туряниця долучилися до ініціативи «Пиріг Незалежності». Дівчата не тільки підтримали ідею, а й зробили свій внесок, створивши візуальне оформлення та розробивши власний рецепт для пирога. Їхня участь у проєкті демонструє, що ініціатива не лише про їжу, а й про поєднання кулінарн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці долучилися до ініціативи «Пиріг Незалежності» 22 серпня 2025

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 24 квітня 2019

СП «Київські теплові мережі» презентувало відкриті вакансії нашим студентам

22 січня 2020 року в університеті відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» другого року навчання і викладачів із фахівцями підприємства СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго». Презентували підприємство начальник управління технічного забезпечення Сергій Смілян і провідний інженер відділу роботи з персоналом Вікторія Міх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

СП «Київські теплові мережі» презентувало відкриті вакансії нашим студентам 24 січня 2020

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна» 22 жовтня 2021