Н У Х Т

Майстер-клас з діагностики HR-процесів компанії для менеджерів персоналу

31 жовтня 2024

Майстер-клас з діагностики HR-процесів компанії для менеджерів персоналу

30 жовтня 2024 року для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Діагностика HR-процесів у компанії» від Катерини Негрій ‒ відомої експертки у сфері HR-консалтингу та стейхолдерки освітньої програми.

Фахівчиня зауважила, що діагностика HR-процесів компанії допомагає виявити сильні та слабкі сторони у роботі з персоналом та оптимізувати діяльність менеджерів персоналу. Зокрема, це велике коло питань: аналіз кадрової політики; моніторинг мотивації та задоволеності; оцінювання продуктивності працівників; аналіз процесу адаптації та навчання; перевірка комунікаційних процесів; аналіз витрат на персонал; аналіз плинності кадрів та інші HR-процеси компанії.

І як відзначила експертка, у майстер-класі неможливо охопити усі HR-процеси компанії. Тому, більше уваги було приділено найму працівників. Спочатку були проаналізовані основні помилки менеджера персоналу на початку своєї роботи у компанії. Зокрема – робити лише операційні задачі; не розраховувати вартість найму; не мати чіткого розуміння як працюють бізнес-процеси в компанії; не відслідковувати власний розвиток у компанії; відсутність детальної аналітики і не вміти говорити з бізнесом.

Фахівчиня, як ейчарка із великим практичним досвідом, надала детальну характеристику цих помилок. Акцентувала увагу на можливих сценаріях вирішення проблем і покроковим алгоритмом процесу ‒ найму працівників менеджерами персоналу. Адже, найм працівників сприяє загальній ефективності та впливає на досягнення стратегічних цілей компанією.

Майстер-клас викликав значний інтерес у бакалаврів четвертого курсу і магістрів, які майже усі працюють за фахом, і постійно стикаються з HR-процесами. Вони задавали експертці Катерині багато запитань із власної роботи.

Пані Катерина чудово спілкувалася зі здобувачами, розуміючи їхні труднощі на першій роботі, надавала нетрадиційні трендові практичні поради від HR-фахівця високого рівня.

Як відзначили викладачі кафедри економіки праці та менеджменту, Катерина Негрій ‒ це зразок сучасного ейчара для здобувачів, що зробила успішну HR-кар’єру, не зупиняється на досягнутому, а далі розвивається і радує новими майстер-класами для передачі власного досвіду.

Викладачі і здобувачі щиро вдячні пані Катерині за майстер-клас, який надихає стати більш обізнаним у HR-процесах і робити кар’єрні кроки в HR-сфері!

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Технологічна практика – подорожу майбутнє

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» вже 90 років випускає лікарські засоби. Але кардинальні зміни в роботі підприємства почалися декілька років тому, коли компанія стала активно відходити від пострадянських стандартів на користь найпрогресивніших західних інновацій. Зараз підприємство експортує свою продукцію, яка виробляється з використанням найсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічна практика – подорожу майбутнє 14 лютого 2022

Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови

7 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднила роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з української мови. Протягом наступних двох тижнів з’являться роз'яснення про блоки з математики та історії України, а наприкінці квітня можна буде ознайомитися з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови 08 квітня 2022

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 вересня студенти груп ХЧ 3-13ск і ХЧ -3-14ск разом із викладачами, доцентом Надією Кравчук, асистентами Ганною Березовою та Володимиром Польовиком відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH - головну професійну подію сектора HoReCa в Україні. Студенти та викладачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 вересня 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю 22 липня 2022