Н У Х Т

Магістри спеціальності «Обладнання переробних та харчових виробництв» вражають рівнем своїх кваліфікаційних робіт

27 лютого 2017

Магістри спеціальності «Обладнання переробних та харчових виробництв» вражають рівнем своїх кваліфікаційних робіт

24 та 27 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбувся захист магістерських робіт студентами денної форми навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності «Обладнання переробних та харчових виробництв».

Теми та результати виконаних магістерських робіт є актуальними та відповідають сучасним досягненням науки і техніки в галузі обладнання харчової промисловості. В переважній більшості ці роботи були присвячені новим розробкам та модернізації існуючого обладнання з метою підвищення їх технічного рівня, інтенсифікації процесів, що в них відбуваються, зменшення енергетичних та експлуатаційних витрат. Всі роботи виконані із застосуванням сучасних програмних продуктів: Inventor, Компас 3D V16, AutoCAD 2017, Mathcad 15 та ін.

Вітаємо випускників із успішним захистом магістерських робіт і присвоєнням кваліфікації «магістр»! Бажаємо подальших творчих здобутків на життєвій ниві!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Корисний досвід і позитивні враження першокурсників від компанії «Фармак»

Екскурсії до великих промислових і фармацевтичних компаній завжди стають для здобувачів спеціальності «Біотехнології і біоінженерія» місцем отримання корисного досвіду та вражень. Саме тому із великим задоволенням здобувачі групи БТ-1-1 вирушили на екскурсію на фармацевтичний завод «Фармак». Компанія «Фармак» відома як лідер із виробництва лікарсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний досвід і позитивні враження першокурсників від компанії «Фармак» 23 червня 2023

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

Представники кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми ЄС Еразмус+ в Україні. У рамках заходу розглядалися питання академічної мобільності, в т.ч. індивідуальної академічної мобільності для працівників закладів вищої освіти та студентів у рамках програми Е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів 13 листопада 2019

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Ейчари ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» Вікторія Шаповалова та Ірина Овчінкіна прочитали для магістрантів лекцію з дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Лекцію також відвідали аспіранти кафедри. Інноваційне підприємство «ЧАНТА МАУНТ», що належить до холдингу «Хлібні інвестиції», – одне з найбільших в Є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 грудня 2019

Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики

17 квітня завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і лаборант Олег Бова відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 106 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва. Проведений захід виявився продуктивним і корисним для школярів та обох навчальних закладів. За попередньою домовленістю з директоркою школи Юлією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісні результати відвідування школи № 106 завідувачкою кафедри фізики 18 квітня 2024