Н У Х Т

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

25 вересня 2023

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої освіти факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Марія Омельченко.

Марія успішно поєднує навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» та активну наукову діяльність. Бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчування» вона здобула у рідній Альма-матер, отримавши диплом з відзнакою. Сфера наукових інтересів здобувачки – інноваційні технології ресторанного господарства, які юна науковця досліджує як членкиня студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, керівника гуртка Олега Кузьміна.

Магістрантка є активною учасницею творчого розвиваючого освітнього середовища для професійного та особистісного розвитку і самовдосконалення. У 2022-2023 н.р. здобувала перемогу у конкурсі кулінарної майстерності «Масниця-FEST 2023» факультету ГТТБ імені проф. В.Ф. Доценка, а також отримала номінацію «Золотий гарбуз» у категорії «Запіканки, торти, пироги» та Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Гарбузовий маєток 2023» від Ольги Мартиновської, кулінарної зірки, переможниці третього сезону «МастерШеф», судді «МастерШеф. Професіонали».

Щиро вітаємо нашу талановиту Марію з присудженням академічної стипендії Президента України! Бажаємо їй подальших успіхів у досягненні своїх цілей та реалізації мрій!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

У кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з’явився новий партнер – Київський центр професійно-технічно освіти. 1 грудня був підписаний договір про співпрацю між нашими навчальним закладами. До введення карантинних обмежень, вихованці Центру разом зі своїми викладачами побували на кафедрі, оглянули навчальні лабораторії, посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 03 грудня 2020

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів

Видавництвом «ТЕХ МЕДІА ГРУП» для забезпечення зручності у користуванні базою нормативно-правових актів і шаблонів документів був розроблений віртуальний компакт-диск до видань «Екологічна безпека підприємства»,  «Контроль якості та безпечності харчової продукції» та «Санітарно-епідеміологічні вимоги для харчової промисловості та громадського харчу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні ресурси для студентів і викладачів 31 січня 2020

Як подати заяву про вступ до аспірантури

У 2025 році вступ до аспірантури відбувається за допомогою електронних кабінетів вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, створити який вступники можуть від 1 липня до 20 жовтня. Проте, системою подання заяв в електронній формі зможуть скористатися у повній мірі тільки вступники, які мають диплом спеціаліста або магістра, виготовлені з викор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як подати заяву про вступ до аспірантури 04 вересня 2025

Тематичний відеосеанс на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

11 березня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Ольга Дмитрієвська і Тетяна Мірзодаєва разом зі студентами 1-2 курсів влаштували перегляд тематичного документального багатосерійного фільму «Жахливо смачно» (2018 р., США). Після отримання цікавої інформації від головного героя серіалу Девіда Чанга про історію, традиції та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний відеосеанс на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 березня 2020