Н У Х Т

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

25 вересня 2023

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої освіти факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Марія Омельченко.

Марія успішно поєднує навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» та активну наукову діяльність. Бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчування» вона здобула у рідній Альма-матер, отримавши диплом з відзнакою. Сфера наукових інтересів здобувачки – інноваційні технології ресторанного господарства, які юна науковця досліджує як членкиня студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, керівника гуртка Олега Кузьміна.

Магістрантка є активною учасницею творчого розвиваючого освітнього середовища для професійного та особистісного розвитку і самовдосконалення. У 2022-2023 н.р. здобувала перемогу у конкурсі кулінарної майстерності «Масниця-FEST 2023» факультету ГТТБ імені проф. В.Ф. Доценка, а також отримала номінацію «Золотий гарбуз» у категорії «Запіканки, торти, пироги» та Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Гарбузовий маєток 2023» від Ольги Мартиновської, кулінарної зірки, переможниці третього сезону «МастерШеф», судді «МастерШеф. Професіонали».

Щиро вітаємо нашу талановиту Марію з присудженням академічної стипендії Президента України! Бажаємо їй подальших успіхів у досягненні своїх цілей та реалізації мрій!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Перші кроки до фахової майстерності

У Полтавському фаховому коледжі нашого університету на базі виробничих лабораторій із виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять у рамках навчальної практики. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до фахової майстерності 10 липня 2020

Візуальний маркетинг як інструмент успіху – сила food photo та бренд-айдентики

На кафедрі готельно-ресторанної справи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся професійний лекторій за участі маркетологині у сфері гостинності з понад 12-річним досвідом Анни Висоцької. Спікерка, що активно працює у провідних ресторанах м. Вінниця, серед яких RICH, RICH Park, Oasis, «Культ м’яса», де розвиває візуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Візуальний маркетинг як інструмент успіху – сила food photo та бренд-айдентики 17 листопада 2025

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті

6-7 листопада 2018 року в університеті, відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України, працювала Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна конференція за напрямками 24-ї секції Наукової ради МОН України відбулася в університеті 08 листопада 2018

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018