Н У Х Т

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

25 вересня 2023

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої освіти факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Марія Омельченко.

Марія успішно поєднує навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» та активну наукову діяльність. Бакалаврський рівень вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчування» вона здобула у рідній Альма-матер, отримавши диплом з відзнакою. Сфера наукових інтересів здобувачки – інноваційні технології ресторанного господарства, які юна науковця досліджує як членкиня студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, керівника гуртка Олега Кузьміна.

Магістрантка є активною учасницею творчого розвиваючого освітнього середовища для професійного та особистісного розвитку і самовдосконалення. У 2022-2023 н.р. здобувала перемогу у конкурсі кулінарної майстерності «Масниця-FEST 2023» факультету ГТТБ імені проф. В.Ф. Доценка, а також отримала номінацію «Золотий гарбуз» у категорії «Запіканки, торти, пироги» та Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Гарбузовий маєток 2023» від Ольги Мартиновської, кулінарної зірки, переможниці третього сезону «МастерШеф», судді «МастерШеф. Професіонали».

Щиро вітаємо нашу талановиту Марію з присудженням академічної стипендії Президента України! Бажаємо їй подальших успіхів у досягненні своїх цілей та реалізації мрій!

Опублікований: 25-09-2023
Читайте також:
Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика

7 травня 2024 р. HR director at U Trust Insuarnce Agency LLC, IIBA member Павло Ятченко прочитав для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» гостьову лекцію «Using the business analysis core concept model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis». Павло працює на поса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика 08 травня 2024

Про основні принципи та практики Servant Leadership дізналися здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

7 грудня 2020 р. здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у вебінарі про основні принципи та практики Servant Leadership (Слуга-лідер). Спікером онлайн-зустрічі був досвідчений спеціаліст Marshall Christensen, Ph.D. in Historу, Co-Founder, Co-Serve International, який побудував розмову у формі діалогу із студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про основні принципи та практики Servant Leadership дізналися здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 08 грудня 2020

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора

Студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» обговорили можливі варіанти закордонної подорожі з генеральним директором дочірнього підприємства чеського туроператора «Максіматур» Валерієм Гавриленком. Підкріплення теоретичних знань практичними навичками – обов'язкова умова успішного навчання спеціальності. Участь у формуванні туру, обговорення особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора 16 жовтня 2018