Н У Х Т

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті

04 лютого 2022

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті

Цього тижня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), не зважаючи на мінус за вікном, було спекотно – відбувся черговий етап підготовки здобувачів до захисту кваліфікаційних магістерських робіт – попередній захист. У вигляді Zoom-конференцій були організовані засідання чотирьох комісій у складі висококваліфікованих викладачів кафедри, на розсуд яких були представлені результати плідної півторарічної роботи 36 магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» денної та заочної форм навчання.

Комісіям були представлені кваліфікаційні роботи інженерного спрямування та експериментальні науково-дослідні магістерські роботи, виконані як на базі кафедри БТМ, так і з залученням наукових партнерів кафедри, зокрема Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, де, незважаючи на карантинні обмеження, здобувачі змогли провести експериментальні дослідження під керівництвом наукового співробітника відділу мікології, к.б.н. Галєба Аль-Маалі.

Члени комісій відзначили належний рівень підготовки більшості здобувачів і висловили зауваження та пропозиції щодо удосконалення подання результатів кожної з представлених магістерських робіт.

Залишилось півтора тижня до захистів кваліфікаційних робіт. І цей час має бути присвячений удосконаленню доповіді та презентації, оформленню документів, необхідних для супроводу магістранта під час захисту, та перевірки кваліфікаційних робіт системою Unichek для визначення рівня унікальності роботи кожного здобувача. Тож, продовжуємо працювати!

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
Науково-технічна бібліотека університету запрошує

У Науково-технічній бібліотеці університету представлена низка тематичних виставок – «Світоч нації», «Технічні науки у дзеркалі стародруків», «Українська революція. Доба Центральної Ради». Експозиція виставки «Світоч нації» присвячена українському вченому, політичному, громадському і церковному діячу, мовознавцю, історику церкви, педагогу, дійсном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету запрошує 12 січня 2017

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішувала успішна атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеню «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доценток кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруші, Наталії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції 02 липня 2024

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg

Майбутні хіміки-технологи, студенти 3-го курсу разом із доцентом Тетяною Бойчук відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, який вважається на сьогоднішній день найсучаснішим в Україні. Вони мали змогу ознайомитись з історією заснування першої пивоварні та діяльністю засновника бренду  Carlsberg Якобом Кристіаном Якобсеном. На територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg 04 червня 2018

Осінні канікули харківських ліцеїстів у НУХТ

На осінніх шкільних канікулах до університету завітали учні Харківського наукового ліцею «Обдарованість». Ліцеїсти зацікавилися профільним спрямуванням нашого вишу під час попередніх онлайн-зустрічей з викладачами Навчально-наукового інституту харчових технологій, адже вони поглиблено вивчають хімію, біологію та біохімію. Основною метою приїзду шк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінні канікули харківських ліцеїстів у НУХТ 01 листопада 2023