Н У Х Т

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes

02 жовтня 2023

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала онлайн-лекцію «Розвиток стратегічних інновацій» («Unlocking Strategic Innovation»), яку прочитав старший викладач стратегії та інновацій бізнес-школи Oxford Brookes Сурджа Датта.

Доктор Сурджа Датта є керівником модуля глобальної стратегії та інновацій – основного модуля глобальної програми MBA Brookes. Він – науковець, письменник, плідний оратор, його виступи охоплюють низку тем, від менеджменту до філософії. Його еклектична дослідницька програма включає історію бізнесу, інновації та стратегію. Остання книга науковця – «Стратегічна можливість: шляхи в умовах руйнівної невизначеності» пропонує новий підхід до стратегії, роблячи акцент на ідеї стратегічних можливостей. Він має велику кількість публікацій, включаючи кілька книг, розділів у книгах і статей у міжнародних наукових журналах, що мають визнані рецензовані статуси. Доктор Сурджа Датта брав участь у проєкті Європейської комісії, який розробляв бізнес-моделі та інноваційні моделі для служб моніторингу навколишнього середовища в Європі. Крім того, він є редактором журналу «International Journal of Technology Management and Sustainable Development».

У ході лекторію говорили про важливість інновацій, як інновації стимулюють організаційний розвиток, роблять компанії більш адаптивними та стійкими, а також допомагають організаціям конкурувати на ринку.

Усі учасники лекторію отримали відповідні сертифікати.

Висловлюємо глибоку вдячність Сурджі Датту за неймовірно цікавий лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за надану нашим здобувачам можливість долучитися до заходу.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2020

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці

У межах неформальної освіти бакалаври освітньої програми «Технології харчування» пройшли сертифікатний курс «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», орієнтований на розвиток важливих hard skills у сфері харчової безпеки, що дозволяє ефективно впроваджувати та підтримувати систему управління безпечністю харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ISO 22000:2018 – неформальне навчання для вдосконалення hard skills у харчовій безпеці 16 квітня 2025

Нові перспективи для сфери освіти

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», про що отримала відповідний сертифікат. Конференція включала лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перспективи для сфери освіти 30 грудня 2022

Гостьова лекція від провідного науковця

Для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Технології дієтичної харчової продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» відбулася гостьова лекція «Профілактика дефіциту йоду для людей різних вікових груп в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від провідного науковця 04 квітня 2023