Н У Х Т

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes

02 жовтня 2023

Магістранти долучаються до лекцій викладачів Oxford Brookes

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала онлайн-лекцію «Розвиток стратегічних інновацій» («Unlocking Strategic Innovation»), яку прочитав старший викладач стратегії та інновацій бізнес-школи Oxford Brookes Сурджа Датта.

Доктор Сурджа Датта є керівником модуля глобальної стратегії та інновацій – основного модуля глобальної програми MBA Brookes. Він – науковець, письменник, плідний оратор, його виступи охоплюють низку тем, від менеджменту до філософії. Його еклектична дослідницька програма включає історію бізнесу, інновації та стратегію. Остання книга науковця – «Стратегічна можливість: шляхи в умовах руйнівної невизначеності» пропонує новий підхід до стратегії, роблячи акцент на ідеї стратегічних можливостей. Він має велику кількість публікацій, включаючи кілька книг, розділів у книгах і статей у міжнародних наукових журналах, що мають визнані рецензовані статуси. Доктор Сурджа Датта брав участь у проєкті Європейської комісії, який розробляв бізнес-моделі та інноваційні моделі для служб моніторингу навколишнього середовища в Європі. Крім того, він є редактором журналу «International Journal of Technology Management and Sustainable Development».

У ході лекторію говорили про важливість інновацій, як інновації стимулюють організаційний розвиток, роблять компанії більш адаптивними та стійкими, а також допомагають організаціям конкурувати на ринку.

Усі учасники лекторію отримали відповідні сертифікати.

Висловлюємо глибоку вдячність Сурджі Датту за неймовірно цікавий лекційний матеріал і команді Ukraine Global Faculty за надану нашим здобувачам можливість долучитися до заходу.

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Цікава наукова розвідка нашої професорки оприлюднена у колективній монографії

Днями вийшла у світ довгоочікувана наукова розвідка – колективна монографія «Російсько-українська війна 2014-2022 років: історичні, політичні, культурно-освітні, релігійні, економічні та правові аспекти», ініційована науковцями Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Під однією обкладинкою зібралися понад сотня авто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава наукова розвідка нашої професорки оприлюднена у колективній монографії 15 серпня 2022

Синтез теоретичних знань і практичних навичок

Другий день захистів бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки остаточно засвідчив: «Прикладна механіка» – це не лише спеціальність, це стиль мислення, інструмент змін і рушій інженерного поступу! 12 червня 2025 року на кафедрі тривав захист кваліфікаційних робіт четвертокурсників освітньо-професійної програми «Прикладна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синтез теоретичних знань і практичних навичок 16 червня 2025

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 грудня США традиційно відзначає день випічки. Цей день – відмінний привід випробувати нові рецепти. День випічки має за мету залучення людей до приготування домашньої випічки та пригощання нею рідних, друзів, колег чи сусідів. Найкращий варіант проведення свята – спілкування з близькими людьми за спільним приготуванням смаколиків та їх вживанням ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 09 грудня 2021

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету уже традиційно відбулася чергова зустріч майбутніх випускників із представниками провідного підприємства, метою якої була пропозиція ефективного працевлаштування та реалізація потенціалу молодих спеціалістів коледжу. На зустрічі були присутні студенти 4-го курсу спеціальності «Обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування 27 січня 2017