Н У Х Т

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

09 квітня 2020

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

Етика ділового спілкування у наш час є одним із основних інструментів повсякденного життя, важливо приділяти їй багато уваги під час навчання, на роботі та в побуті.

Бакалаври та магістри спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у черговому онлайн майстер-класі, який для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю організовують тренери ТОВ «TRIGLAV INTERNATIONAL» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вебінар «Етика ділового спілкування» провела менеджер з навчання та розвитку персоналу та експерт із ділових комунікацій і переговорів Юлія Старікова.

Майстер-клас був присвячений не тільки етиці спілкування, а й загальним аспектам спілкування. Учасники розглянули поняття етики і комунікації, їх взаємозв’язок і залежність, обмеження і бар’єри у комунікації, які спричиняють непорозуміння між людьми, а також отримали рекомендації щодо їх усунення та налагодження етичного спілкування.

Він об'єднав усі попередні вебінари з питань комунікації з людьми, конфліктами між ними, подання та сприймання інформації загалом. Під час онлайн-спілкування було цікаво зануритися в процес комунікації та її складові частини, що дозволило по-іншому подивитися на власний досвід спілкування з колективом. Ще однією цікавинкою вебінару були визначення та обговорення понять етики та етикету. Тренерка розповіла про особливості процесу складання психологічного портрету особистості і можливості таким чином дізнатися наміри людини. Під час вебінару була порушена тема позиціонування своєї думки під час перемовин із людьми та пояснено, яким чином варто виходити з критичних ситуацій при спілкуванні.

Із Юлією Старіковою на життєвих прикладах студентів було розібрано, які саме проблеми комунікації найчастіше виникають в житті, які емоції впливають на наші комунікації.

Також поговорили на одну з головних і важливих тем – «Що таке фундаментальна помилка атрибуції?».

Майстер-клас був закріплений цілим рядом лайфхаків щодо комунікацій, етики ділового спілкування та просто життєвих ситуацій. Студенти вдячні Юлії Старіковій за корисний і змістовний онлайн майстер-клас! До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року 20 грудня 2023

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ побували на Львівському міжнародному форумі туризму та гостинності. Вони ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності 05 листопада 2019

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Наприкінці навчального року в університеті підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань i спеціальностей. Нагадаємо, через військову агресію проти України, у 2021-2022 навчальному році визначення переможців конкурсу відбувалося за результатами I туру. Ректором Олександром Шевченком підписаний наказ про ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 29 червня 2022

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019