Н У Х Т

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

09 квітня 2020

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

Етика ділового спілкування у наш час є одним із основних інструментів повсякденного життя, важливо приділяти їй багато уваги під час навчання, на роботі та в побуті.

Бакалаври та магістри спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у черговому онлайн майстер-класі, який для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю організовують тренери ТОВ «TRIGLAV INTERNATIONAL» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вебінар «Етика ділового спілкування» провела менеджер з навчання та розвитку персоналу та експерт із ділових комунікацій і переговорів Юлія Старікова.

Майстер-клас був присвячений не тільки етиці спілкування, а й загальним аспектам спілкування. Учасники розглянули поняття етики і комунікації, їх взаємозв’язок і залежність, обмеження і бар’єри у комунікації, які спричиняють непорозуміння між людьми, а також отримали рекомендації щодо їх усунення та налагодження етичного спілкування.

Він об'єднав усі попередні вебінари з питань комунікації з людьми, конфліктами між ними, подання та сприймання інформації загалом. Під час онлайн-спілкування було цікаво зануритися в процес комунікації та її складові частини, що дозволило по-іншому подивитися на власний досвід спілкування з колективом. Ще однією цікавинкою вебінару були визначення та обговорення понять етики та етикету. Тренерка розповіла про особливості процесу складання психологічного портрету особистості і можливості таким чином дізнатися наміри людини. Під час вебінару була порушена тема позиціонування своєї думки під час перемовин із людьми та пояснено, яким чином варто виходити з критичних ситуацій при спілкуванні.

Із Юлією Старіковою на життєвих прикладах студентів було розібрано, які саме проблеми комунікації найчастіше виникають в житті, які емоції впливають на наші комунікації.

Також поговорили на одну з головних і важливих тем – «Що таке фундаментальна помилка атрибуції?».

Майстер-клас був закріплений цілим рядом лайфхаків щодо комунікацій, етики ділового спілкування та просто життєвих ситуацій. Студенти вдячні Юлії Старіковій за корисний і змістовний онлайн майстер-клас! До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу!

18 жовтня 2021 року розпочала роботу англомовна International Conferenceon Advanced Mechanicaland Power Engineering (CAMPE-2021), яка зосереджена на широкому спектрі дослідницьких завдань у галузях механіки рідин і теплообміну в енергетиці, енергозберігаючих технологій, що стосується сучасних і майбутніх тенденцій інженерного проєктування, нанотехн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу! 18 жовтня 2021

Студенти побували в гостях у прикордонників

Екскурсійна група студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побувала в гостях у прикордонників. Враження від відвідування навчального центру залишилися незабутні. Адже юнакам вдалося на власні очі побачити, як  готують майбутніх воєнних спеціалістів і дізнатися, якими знаннями потрібно володіти, щоб надійно захищати державний кордон....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти побували в гостях у прикордонників 07 серпня 2018

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи 16 квітня 2024

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»! 11 квітня 2025