Н У Х Т

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

09 квітня 2020

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

Етика ділового спілкування у наш час є одним із основних інструментів повсякденного життя, важливо приділяти їй багато уваги під час навчання, на роботі та в побуті.

Бакалаври та магістри спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у черговому онлайн майстер-класі, який для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю організовують тренери ТОВ «TRIGLAV INTERNATIONAL» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вебінар «Етика ділового спілкування» провела менеджер з навчання та розвитку персоналу та експерт із ділових комунікацій і переговорів Юлія Старікова.

Майстер-клас був присвячений не тільки етиці спілкування, а й загальним аспектам спілкування. Учасники розглянули поняття етики і комунікації, їх взаємозв’язок і залежність, обмеження і бар’єри у комунікації, які спричиняють непорозуміння між людьми, а також отримали рекомендації щодо їх усунення та налагодження етичного спілкування.

Він об'єднав усі попередні вебінари з питань комунікації з людьми, конфліктами між ними, подання та сприймання інформації загалом. Під час онлайн-спілкування було цікаво зануритися в процес комунікації та її складові частини, що дозволило по-іншому подивитися на власний досвід спілкування з колективом. Ще однією цікавинкою вебінару були визначення та обговорення понять етики та етикету. Тренерка розповіла про особливості процесу складання психологічного портрету особистості і можливості таким чином дізнатися наміри людини. Під час вебінару була порушена тема позиціонування своєї думки під час перемовин із людьми та пояснено, яким чином варто виходити з критичних ситуацій при спілкуванні.

Із Юлією Старіковою на життєвих прикладах студентів було розібрано, які саме проблеми комунікації найчастіше виникають в житті, які емоції впливають на наші комунікації.

Також поговорили на одну з головних і важливих тем – «Що таке фундаментальна помилка атрибуції?».

Майстер-клас був закріплений цілим рядом лайфхаків щодо комунікацій, етики ділового спілкування та просто життєвих ситуацій. Студенти вдячні Юлії Старіковій за корисний і змістовний онлайн майстер-клас! До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ!

16 березня о 10:30 щиро запрошуємо на SPRING OPEN DAY НУХТ. Завітайте до нашого університету за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68. Дізнайтеся про наші освітні пропозиції, особливості вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ. Поспілкуйтеся з представниками приймальної комісії та всіх навчально-наукових підрозділів. Візьміть участь у неймов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ! 12 березня 2024

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023