Н У Х Т

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

29 січня 2021

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і  «Зберігання, консервування та переробка молока» – кваліфікаційний іспит.

Здобувачі освіти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст».

Відмінні оцінки на іспиті отримали здобувачі освіти Алла Наливайко, Олександр Тіхонов, Карина Ляшко, Ростислав Тур.

Голова екзаменаційної комісії, провідна інженерка-технолог ТОВ «ЄКО КОМ» Ірина Солодовник зазначила, що переробна галузь харчової промисловості поповнилася кваліфікованими молодшими спеціалістами.

Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів із успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Майже фініш – переддипломна практика магістрів

Для здобувачів-біотехнологів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» навчальний рік розпочався з переддипломної практики. Анастасія Охмакевич, Анна Воробей, Дар’я Благодир, Ростислав Коваль, Олена Доценко і Тетяна Сліпчук проходять її на кафедрі біотехнології і мікробіології. Магістранти глибше занурилися у практичні аспекти своєї спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже фініш – переддипломна практика магістрів 12 вересня 2024

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем винахідника і раціоналізатора! 19 вересня 2019

Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba

4 травня 2023 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у організованому міжнародною бізнес-школою Labа вебінарі «Як стати HR’ом: виклики на старті кар’єри» від HR-директорки провідної платформи працевлаштування в Україні Work.ua Ольги Тарасевич. Спікерка розповіла про свій професійний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba 08 травня 2023

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів 05 лютого 2020