26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і «Зберігання, консервування та переробка молока» – кваліфікаційний іспит.
Здобувачі освіти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст».
Відмінні оцінки на іспиті отримали здобувачі освіти Алла Наливайко, Олександр Тіхонов, Карина Ляшко, Ростислав Тур.
Голова екзаменаційної комісії, провідна інженерка-технолог ТОВ «ЄКО КОМ» Ірина Солодовник зазначила, що переробна галузь харчової промисловості поповнилася кваліфікованими молодшими спеціалістами.
Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів із успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.