Н У Х Т

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

29 січня 2021

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і  «Зберігання, консервування та переробка молока» – кваліфікаційний іспит.

Здобувачі освіти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст».

Відмінні оцінки на іспиті отримали здобувачі освіти Алла Наливайко, Олександр Тіхонов, Карина Ляшко, Ростислав Тур.

Голова екзаменаційної комісії, провідна інженерка-технолог ТОВ «ЄКО КОМ» Ірина Солодовник зазначила, що переробна галузь харчової промисловості поповнилася кваліфікованими молодшими спеціалістами.

Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів із успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику

У кращих підприємствах гостинності успішно пройшли виробничу практику здобувачі освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» третього курсу та другого курсу з терміном навчання три роки денної форми здобуття освіти. Серед баз практик – вітчизняні та міжнародні готельні підприємства Києва: ТОВ «Гранд менеджмент»; Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику 27 червня 2025

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи

18 жовтня студенти груп ХТ-3-6 і ХТ-3-7 кафедри хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів разом із доцентом названої кафедри Галиною Білою і доцентом кафедри харчової хімії Олександром Макаренком відвідали XI Міжнародну виставку LABComplEX. На виставкових стендах вони мали можливість ознайомитися з останніми новинками аналітичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи 19 жовтня 2018

Нарешті «живе» спілкування!

Завдяки послабленню карантинних обмежень, завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, професор Валентин Петренко та доцент кафедри, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарешті «живе» спілкування! 27 січня 2022