Н У Х Т

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

29 січня 2021

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і  «Зберігання, консервування та переробка молока» – кваліфікаційний іспит.

Здобувачі освіти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст».

Відмінні оцінки на іспиті отримали здобувачі освіти Алла Наливайко, Олександр Тіхонов, Карина Ляшко, Ростислав Тур.

Голова екзаменаційної комісії, провідна інженерка-технолог ТОВ «ЄКО КОМ» Ірина Солодовник зазначила, що переробна галузь харчової промисловості поповнилася кваліфікованими молодшими спеціалістами.

Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів із успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею

15 вересня 2023 р. завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна зустрілась з директоркою Кучаківського ліцею імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області Ларисою Кравцовою. Зустріч відбулася в рамках укладеного договору про навчання та п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею 18 вересня 2023

Для вступників-2022: роз’яснення щодо НМТ з історії України

15 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з історії України. Зміст завдань блоку НМТ з історії України буде відповідати чинній програмі ЗНО з історії України. Ця частина охоплює теми, передбачені у шкільному ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для вступників-2022: роз’яснення щодо НМТ з історії України 15 квітня 2022

Професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу взяла участь у «Antalya Tourism Fair 2025»

За сприяння Міністерства торгівлі Республіки Туреччина, Консульства України в Анталії та на запрошення компанії Dictum Global Law Company докторка економічних наук, професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко в складі групи викладачів українських ЗВО 22-24 жовтня 2025 року взяла участь у роботі провідної міжнародної вистав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу взяла участь у «Antalya Tourism Fair 2025» 29 жовтня 2025

Насичені канікули печенізьких ліцеїстів у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На осінніх шкільних канікулах до університету завітали учні Печенізького ліцею ім. Г. Семирадського Харківської області. Ліцеїсти зацікавилися профільним спрямуванням нашого вишу під час попередніх онлайн-зустрічей із викладачами Навчально-наукового інституту харчових технологій. Основною метою приїзду ліцеїстів стало ознайомлення зі структурою та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичені канікули печенізьких ліцеїстів у Навчально-науковому інституті харчових технологій 28 жовтня 2024