Н У Х Т

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

24 квітня 2023

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела захід, присвячений особливостям приготування національних страв різних народів. Здобувачі освіти разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком поділилися результатами досліджень з цього питання.

Здобувачі групи ТІ-1-8 Катерина Рожнятівська, Ольга Приходченко, Максим Зінич, Марія Сидорчук та інші дослідили кухні різних народів, методи оброблення сировини та набір інгредієнтів, що є характерними для Італії, Франції, Аргентини, Японії, Мексики тощо. Результати досліджень були представлені у формі яскравих і цікавих презентацій.

Здобувачі поділилися оригінальними рецептами, обговорили власний досвід у приготуванні страв різних народів. Звичайно, не обійшли стороною і національну українську кухню. Були представлені особливості приготування національних українських страв у різних регіонах України, маловідомі факти з історії української кулінарної справи. Цікаво, що виявилося багато спільного в технології приготування національних страв в Україні і багатьох інших державах Європи.

Під час заходу здобувачі освіти продемонстрували неабиякі знання з  англійської мови та кулінарного мистецтва, вміння презентувати матеріал, вести дискусію з повагою один до одного, висловлювати думки в стислій і логічній формі.

Опублікований: 24-04-2023
Читайте також:
Обмін досвідом

22 січня 2025 року відбулось засідання методичного семінару кафедри екології та екоменеджменту на тему «Особливості складання принципових технологічних та апаратурно-технологічних схем у курсових роботах, курсових проєктах і кваліфікаційних роботах здобувачів-екологів». Головним спікером виступила доцентка Оксана Салавор, яка викладає дисципліни «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом 24 січня 2025

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність

Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними. 1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність 01 жовтня 2021

Інновації у фармацевтичних покриттях: лекція аспіранта для майбутніх фахівців

Важливість педагогічної практики у підготовці майбутніх докторів філософії важко переоцінити. Вона забезпечує не тільки поглиблене розуміння теоретичних аспектів, але й дає можливість застосувати знання на практиці, ділитися досвідом із молодшими колегами та формувати навички викладання. Цього разу, аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у фармацевтичних покриттях: лекція аспіранта для майбутніх фахівців 20 лютого 2025

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача!

19-21 квітня 2024 року в місті Київ відбувся Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки, ветерани, спринтерські дистанції), Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів із 18 областей України та м. Києва. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача! 26 квітня 2024