Н У Х Т

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

16 травня 2025

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

15 травня 2025 року відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій.

Цьогоріч сертифікати отримали 76 слухачів, і що важливо – подія пройшла у змішаному форматі: як офлайн, в рамках Дня вступника НУХТ, так і онлайн, що дало можливість усім охочим долучитися незалежно від місця проживання, зокрема і слухачам Опорного комунального закладу «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області».

Ці сертифікати не лише засвідчують успішне проходження підготовки, а й надають випускникам додаткові бали (до 10) до конкурсного балу під час вступної кампанії 2025 року, що може стати вирішальним фактором при вступі до університету та надає змогу підвищити конкурсний бал на спеціальності, які користуються особливою підтримкою держави.

Сертифікати і пам’ятні подарунки урочисто вручили директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій та відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець. Вони привітали слухачів із завершенням важливого етапу підготовки, подякували за активність і старанність та побажали впевненості й успіхів під час вступу до університету.

Цей захід став яскравим свідченням підтримки, яку НУХТ надає своїм вступникам у режимі 24/7, створюючи комфортні умови для подальшого навчання та розвитку.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм»

З 14 по 20 січня студенти І курсу груп ТУ-1-10, 1-11, 1-12а спеціальності 242 «Туризм» проходили практику в Карпатах (с. Верхній Студений), де новачки гірськолижного спорту опановували на місцевих схилах техніку катання на лижах і сноубордах та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки. Першого ж дня студенти побували бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» 21 січня 2019

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у круглому столі «Протидія терористичним актам у міському середовищі містобудівними та архітектурно-планувальними засобами». Організатори заходу – кафедра будівництва та архітектури Київського міжнародного університету спільно з кафедрою дизайну Українського гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека в міському середовищі у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 березня 2023

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту

Викладачі кафедри маркетингу, доценти Світлана Розумей та Наталія Скригун відвідали майстер-клас «Infographics in BA communications: when and what to draw?» від бізнес-тренера школи Skills Up Єви Корнеплянської, що відбувся в бізнес-центрі «Парус». Як швидко і чітко подавати складну інформацію за допомогою форм графічного дизайну, які помилки зуст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі-маркетологи переймали досвід візуалізації контенту 31 січня 2019