Н У Х Т

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

16 травня 2025

Крок до мрії: сертифікати з підготовчих курсів НУХТ – бонус до вступу!

15 травня 2025 року відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій.

Цьогоріч сертифікати отримали 76 слухачів, і що важливо – подія пройшла у змішаному форматі: як офлайн, в рамках Дня вступника НУХТ, так і онлайн, що дало можливість усім охочим долучитися незалежно від місця проживання, зокрема і слухачам Опорного комунального закладу «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області».

Ці сертифікати не лише засвідчують успішне проходження підготовки, а й надають випускникам додаткові бали (до 10) до конкурсного балу під час вступної кампанії 2025 року, що може стати вирішальним фактором при вступі до університету та надає змогу підвищити конкурсний бал на спеціальності, які користуються особливою підтримкою держави.

Сертифікати і пам’ятні подарунки урочисто вручили директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій та відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець. Вони привітали слухачів із завершенням важливого етапу підготовки, подякували за активність і старанність та побажали впевненості й успіхів під час вступу до університету.

Цей захід став яскравим свідченням підтримки, яку НУХТ надає своїм вступникам у режимі 24/7, створюючи комфортні умови для подальшого навчання та розвитку.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks. Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в гал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 13 лютого 2025

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

Незважаючи на карантинні обмеження та решту викликів сучасності, профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) в цьому навчальному році ефективно стартувала ще у вересні і, не збавляючи обертів, провела у минулому семестрі справжній марафон різноманітних заходів щодо підвищення інформованості майбутніх абітурієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю 02 лютого 2022

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

20 травня студенти 3 курсу напрямку підготовки «Туризм» мали виняткову нагоду взяти участь у тренінг-семінарі з екскурсійної справи, проведеного управляючим директором екскурсійного бюро «Интересный Киев» Юлією Ліщук. Фахівець розповіла студентам, як екскурсовод повинен «закохувати у місто», а також знаходити цікаві родзинки для вибагливих екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм» 22 травня 2019

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ

Магістранти 1-го та 2-го років навчання кафедри економіки праці та менеджменту освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» в рамках вивчення дисциплін «Методи стратегічного дослідження та моделювання в організації» і «Стратегічне управління конкурентними перевагами» зустрілися з менеджером зі збуту ТОВ «Стабітек», випускником кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості роботи менеджерів на підприємствах харчової промисловості дізналися магістранти від випускника НУХТ 21 вересня 2020