Н У Х Т

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

19 листопада 2018

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!».

Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з кожним роком набирає все більшої популярності  та актуальності, навчальна лабораторія на деякий час перетворилась на справжню міні-кондитерську, з окремими виробничими зонами.

Майбутні вступники – школярі та студенти коледжів, а також їхні батьки, мали унікальну можливість створити власноруч корисні солодощі.

На вибір кожного гостя, студентами та викладачами кафедри, був представлений широкий спектр інгредієнтів, різноманітні рецептури цукрових кондитерських виробів оздоровчого та функціонального призначення: зернових батончиків на основі пророщеного зерна пшениці; цукерок із гречаного борошна, маку та кунжуту; цукерок на основі пюре з кураги, фініків, інжиру та ізюму з використанням керобу.

Під час проведення майстер-класу кожний із присутніх переконався, що солодощі можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Всі присутні були в захваті від техніки роботи, творчості та креативності викладачів і студентів кафедри .

Також гості отримали вичерпні відповіді на всі запитання стосовно вступу, працевлаштування та специфіки навчання на кафедрі, оскільки технолог із оздоровчих продуктів – це універсальний фахівець, який може працювати у всіх галузях харчової промисловості, науково-дослідних інститутах, закладах ресторанного господарства, оздоровчо-профілактичних закладах, а також фармацевтичних компаніях.

Викладачі кафедри сподіваються, що після цього креативного майстер-класу зустрінуться з його учасниками вже під час навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, на кафедрі технології оздоровчих продуктів.

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш

На сайті МОН розміщений розподіл місць державного замовлення для вишів, що знаходяться в сфері управління Міністерства освіти і науки.  Зокрема, там є інформація про обсяги для широкого конкурсу, на фіксовані місця держзамовлення на бакалаврів, молодших спеціалістів, робітничі кадри за професіями загальнодержавного значення, прийому до докторантур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш 16 липня 2018

Екологічне місто майбутнього – інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю

20 лютого науковий сектор факультету біотехнології та екологічного контролю запропонував усім здобувачам освіти надзвичайно цікаву інтелектуальну гру «Екологічне місто майбутнього», організатором якої був Артур Захаров (група БТ-3-1). Кожен бажаючий міг взяти участь в цьому заході. Зокрема, не тільки студенти бакалаврату, а й магістратури. Ведучою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічне місто майбутнього – інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю 22 лютого 2023

Про традиції святкувань у різних країнах дізнаються студенти на заходах кафедри  іноземних мов професійного спрямування

23 листопада старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Сподинюк провела зі студентами групи ТІ 1-1 захід, присвячений Міжнародному дню студента. Студенти підготували презентації та повідомлення англійською та українською мовою щодо історії виникнення, традицій, прикмет і святкування цього дня в різних країнах: Україні, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції святкувань у різних країнах дізнаються студенти на заходах кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 листопада 2018

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів 25 червня 2019