Н У Х Т

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

19 листопада 2018

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!».

Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з кожним роком набирає все більшої популярності  та актуальності, навчальна лабораторія на деякий час перетворилась на справжню міні-кондитерську, з окремими виробничими зонами.

Майбутні вступники – школярі та студенти коледжів, а також їхні батьки, мали унікальну можливість створити власноруч корисні солодощі.

На вибір кожного гостя, студентами та викладачами кафедри, був представлений широкий спектр інгредієнтів, різноманітні рецептури цукрових кондитерських виробів оздоровчого та функціонального призначення: зернових батончиків на основі пророщеного зерна пшениці; цукерок із гречаного борошна, маку та кунжуту; цукерок на основі пюре з кураги, фініків, інжиру та ізюму з використанням керобу.

Під час проведення майстер-класу кожний із присутніх переконався, що солодощі можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Всі присутні були в захваті від техніки роботи, творчості та креативності викладачів і студентів кафедри .

Також гості отримали вичерпні відповіді на всі запитання стосовно вступу, працевлаштування та специфіки навчання на кафедрі, оскільки технолог із оздоровчих продуктів – це універсальний фахівець, який може працювати у всіх галузях харчової промисловості, науково-дослідних інститутах, закладах ресторанного господарства, оздоровчо-профілактичних закладах, а також фармацевтичних компаніях.

Викладачі кафедри сподіваються, що після цього креативного майстер-класу зустрінуться з його учасниками вже під час навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, на кафедрі технології оздоровчих продуктів.

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Тримаємо професійний та культурний фронт

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела чергову кураторську онлайн-зустріч із академічною групою ОП-3-7+ск. Викладачка разом зі здобувачами освіти обговорила безпекову ситуацію й особливості начальних дисциплін весняного семестру, анонсувала заплановані наукові заходи в університеті та надала інформацію про вист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо професійний та культурний фронт 14 лютого 2023

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

2 червня 2025 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з докторкою Гретою Адамчик (Жешувський університет, Польща) організовано та проведено зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Зустріч була присвячена обговоренню участі здобувачів освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів 03 червня 2025

Орієнтир для вступників

Вибір спеціальності і закладу освіти, в якому її здобуватимеш, залежить від багатьох чинників – індивідуальних вподобань, рівня знань і підготовленості, від логістики та умов навчання, проживання, дозвілля, від можливостей дуального навчання, проходження практик, а також перспектив працевлаштування. Щоб зорієнтуватися у вирі інформації, на поміч ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир для вступників 10 травня 2023

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 липня 2021