Н У Х Т

Красу власними руками створюють студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 вересня 2018

Красу власними руками створюють студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

19 вересня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся конкурс композицій із природних матеріалів, присвячений Дню міста та річниці визволення Полтави від нацистських окупантів. Готуючись до цього заходу, студенти виявляли неабияку фантазію, здібності, уміння творити красу своїми руками. Всі групи ретельно готувалися до конкурсу, прагнули створити якнайкращі роботи.

Журі оцінювало композиції за наступними критеріями: відповідність тематиці, наповнення, творчий задум, оригінальність назви, презентація. Всі роботи були яскравими, неповторними, відзначалися красою та вишуканістю. Але кращими, на думку журі, були визнані композиції:

І місце - група  21-К  (куратор – Наталія Бессараб);
               група 41-К (куратор – Ірина Бобровська);
ІІ місце - група 21-Т (куратор – Ірина Гузевська);
              група 31-М  (куратор – Тетяна  Сергєєва);
ІІІ місце - група 11-А ( куратор – Лора Орлова);
              група 31-А ( куратор – Аліна Кметь).

Композиції студентів кожної групи подарували естетичне задоволення усім учасникам виставки.

Опублікований: 19-09-2018
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024

Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Яке ж воно, навчання в університеті, дізнавались допитливі ліцеїсти

Не чекаючи «офіційного відкриття дверей» нашого університету, до нього завітали ліцеїсти – дев’ятикласники Технічного ліцею Шевченківського району разом із вчителем  Ольгою Нестеренко. Гості відвідали кафедри, якими найбільше цікавились: біотехнології і мікробіології, машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, мехатроніки та пакувально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яке ж воно, навчання в університеті, дізнавались допитливі ліцеїсти 29 листопада 2019

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023