Н У Х Т

Освітній проєкт #Farmak_Lab-2021: у кращих традиціях інновацій

24 грудня 2021

Освітній проєкт #Farmak_Lab-2021: у кращих традиціях інновацій

Нещодавно відбувся черговий освітній захід #Farmak_Lab, на якому здобувачі освіти університету традиційно мали змогу поспілкуватися з представниками компанії «Фармак».

Захід розпочався зі вступного слова рекрутерки компанії Віталії Заболотної, яка описала переваги роботи на виробництвах АТ «Фармак». Після цього виступив Олександр Щиковський з темою «Генерики. Біоеквівалентність. Розроблення генериків в Україні. Вимоги». Завершила захід доповідь Миколи Пидюри «Дизайн та аналіз експериментів у фармацевтичному виробництві».

З інформації, наведеної доповідачами, зрозуміло, що генерики від «Фармак» виробляються без найменших відхилень від оригінальної технології, відповідно до стандартів ІSO, проходять усі необхідні випробування, в тому числі на біоеквівалентність, та попри поширене помилкове судження, за якістю не поступаються оригінальним препаратам. Якщо ж говорити про біосиміляри (препарати, що отримують біотехнологічно і тому не можуть бути абсолютно точно скопійовані з початкового зразка), то спеціалістам компанії «Фармак» за рахунок власної майстерності, новітніх технологій і серйозної науково-дослідної бази вдається створювати біотехнологічні ліки, що не тільки не гірші, а у чомусь навіть кращі за початковий препарат. Адже основними цінностями компанії «Фармак» є якість, зростання, професіоналізм, залученість та інноваційність.

Незважаючи на те, що підприємству вже 95 років, «Фармак» залишається флагманом української науки. «Фармак» має інноваційний R&D-комплекс, на компанію працює 150 науковців, із яких 46 кандидатів наук і 5 докторів наук. Крім цього, «Фармак» має багато освітніх проєктів, підтримує творчу та прогресивну молодь, спонсорує олімпіади, співпрацює з провідними університетами та МАН.

Майже сотня студентів із захопленням слухала доповіді провідних фахівців відділу інноваційного пошуку та прототипів, а про зацікавленість свідчила значна кількість питань від слухачів. Фармаківці пообіцяли проаналізувати пропозиції та побажання молоді і на наступній зустрічі висвітлити теми, які найбільше зацікавлять здобувачів освіти. 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Наші викладачі підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України

Відбувся захист випускових робіт викладачів НУХТ, які проходили підвищення кваліфікації в Державному навчальному закладі «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та старший викладач кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Олег Мазур у свої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підвищили кваліфікацію у Національній академії педагогічних наук України 05 листопада 2018

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників, під час якої можуть виникати проблеми з їх створенням через різні причини. Із найпоширенішими помилками під час створення е-кабінету та порядком дій у разі їх виникнення знайомтеся тут. Нагадуємо, в Україні заборонено використання російських поштових сервісів, тож зареєструвати електронний кабін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилки при реєстрації е-кабінету та як їх уникнути 16 липня 2024

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 березня 2023

«1932-1933 – 2014-2023»

25 листопада 2023 року – 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні і День пам’яті жертв голодоморів – жертв геноциду радянської влади. Цього дня ми вшановуємо пам’ять усіх людей, які загинули під час Голодоморів у ХХ столітті. Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом зі здобувачами осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«1932-1933 – 2014-2023» 05 грудня 2023