Н У Х Т

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

07 травня 2024

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко.

Лектор розповів, що сучасні технології значно впливають на якість і різноманітність вин, дозволяючи виноробам створювати продукцію з унікальними характеристиками. Він відзначив зростаючий попит споживачів на якісне вино та їхні нові вимоги до продукції – сучасні споживачі більше цінують якість, походження та екологічність вина, що ставить нові виклики перед виробниками.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти отримали цінні знання про те, як сучасні технології застосовуються у виробництві вина, та як виробники відповідають на вимоги споживачів.

Такі зустрічі та обмін досвідом є важливими для формування високопрофесійних фахівців. Обговорення культури споживання вина і ресторанної та аюрведичної продукції може сприяти не лише підвищенню якості освіти, але й формуванню здорових харчових звичок. Культура споживання якісних і смачних блюд, а також вина має глибокі традиції, які варто зберігати та розвивати.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Дмитру Сидоренку за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, який викликав значний інтерес та жваве обговорення, бажають фахівцю творчого натхнення і чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
На порядку денному конференції – вирішення стратегічних завдань

91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» цьогоріч зібрала обдаровану молодь для плідного обговорення актуальних проблем у сфері харчової промисловості та сучасних технологій на англомовному засіданні секції, організованою кафедрою ділової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На порядку денному конференції – вирішення стратегічних завдань 10 квітня 2025

Розпочалося приймання документів на вступ до аспірантури в рамках додаткового набору

Сьогодні і завтра відбіркова комісія приймає документи до вступу до аспірантури в рамках додаткового набору. Для вступу на навчання для здобуття ступеня доктора філософії, зараховуються бали вступного іспиту зі спеціальності (в обсязі стандарту вищої освіти магістра з відповідної спеціальності). Умовою допуску до вступного іспиту є успішне склада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося приймання документів на вступ до аспірантури в рамках додаткового набору 24 вересня 2024

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 серпня 2023