Н У Х Т

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

07 травня 2024

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко.

Лектор розповів, що сучасні технології значно впливають на якість і різноманітність вин, дозволяючи виноробам створювати продукцію з унікальними характеристиками. Він відзначив зростаючий попит споживачів на якісне вино та їхні нові вимоги до продукції – сучасні споживачі більше цінують якість, походження та екологічність вина, що ставить нові виклики перед виробниками.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти отримали цінні знання про те, як сучасні технології застосовуються у виробництві вина, та як виробники відповідають на вимоги споживачів.

Такі зустрічі та обмін досвідом є важливими для формування високопрофесійних фахівців. Обговорення культури споживання вина і ресторанної та аюрведичної продукції може сприяти не лише підвищенню якості освіти, але й формуванню здорових харчових звичок. Культура споживання якісних і смачних блюд, а також вина має глибокі традиції, які варто зберігати та розвивати.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Дмитру Сидоренку за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, який викликав значний інтерес та жваве обговорення, бажають фахівцю творчого натхнення і чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 січня 2025

Наближаємо перемогу разом

Майже рік триває активна фаза війни. Українці активно долучилися до спільної боротьби проти ворога. Кожен тримає стрій на своєму фронті: хтось у зоні бойових дій, хтось – у тилу. Працівники й здобувачі освіти навчально-наукового комплексу нашого університету не стоять осторонь. Нещодавно колектив Полтавського фахового коледжу НУХТ вкотре долучився...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наближаємо перемогу разом 19 січня 2023