Н У Х Т

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

07 травня 2024

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко.

Лектор розповів, що сучасні технології значно впливають на якість і різноманітність вин, дозволяючи виноробам створювати продукцію з унікальними характеристиками. Він відзначив зростаючий попит споживачів на якісне вино та їхні нові вимоги до продукції – сучасні споживачі більше цінують якість, походження та екологічність вина, що ставить нові виклики перед виробниками.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти отримали цінні знання про те, як сучасні технології застосовуються у виробництві вина, та як виробники відповідають на вимоги споживачів.

Такі зустрічі та обмін досвідом є важливими для формування високопрофесійних фахівців. Обговорення культури споживання вина і ресторанної та аюрведичної продукції може сприяти не лише підвищенню якості освіти, але й формуванню здорових харчових звичок. Культура споживання якісних і смачних блюд, а також вина має глибокі традиції, які варто зберігати та розвивати.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Дмитру Сидоренку за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, який викликав значний інтерес та жваве обговорення, бажають фахівцю творчого натхнення і чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів

Компанія «ARTERIUM» передала нашому університету сучасне навчальне обладнання. Зокрема, електрофорез, який потрібний для проведення лабораторних занять студентів, що вивчають молекулярні біотехнології. Прилад для електрофорезу студенти будуть використовувати для розділення, ідентифікації, очищення та виділення різних типів нуклеїнових кислот, пепт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів 10 липня 2023

Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини

19 травня у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві презентаційні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок до успішного майбуття зробили майбутні вступники Полтавщини 21 травня 2018

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції», яку прочитав керівник компанії «Spike Brokers Ukraine» Олександр Соловей. Лекція була орієнтована на здобувачів освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» та освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 051 «Економіка». Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трейдинг, як функція в переробленні аграрної продукції: гостьова лекція для здобувачів кафедри економіки і права 21 жовтня 2022

Триває підготовка наукових кадрів

В університеті триває підготовка наукових кадрів. У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.01 відбувся захист дисертації «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) стар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка наукових кадрів 05 січня 2024