Н У Х Т

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

07 травня 2024

Корисні інсайти від засновника Асоціації сомельє України

На запрошення старшої викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Раїси Матюшенко до освітнього онлайн-простору кафедри з гостьовою лекцією «Сучасні технології виробництва вина і попит споживачів» завітав визнаний вітчизняний фахівець, засновник Асоціації сомельє України Дмитро Сидоренко.

Лектор розповів, що сучасні технології значно впливають на якість і різноманітність вин, дозволяючи виноробам створювати продукцію з унікальними характеристиками. Він відзначив зростаючий попит споживачів на якісне вино та їхні нові вимоги до продукції – сучасні споживачі більше цінують якість, походження та екологічність вина, що ставить нові виклики перед виробниками.

Викладачі кафедри та здобувачі освіти отримали цінні знання про те, як сучасні технології застосовуються у виробництві вина, та як виробники відповідають на вимоги споживачів.

Такі зустрічі та обмін досвідом є важливими для формування високопрофесійних фахівців. Обговорення культури споживання вина і ресторанної та аюрведичної продукції може сприяти не лише підвищенню якості освіти, але й формуванню здорових харчових звичок. Культура споживання якісних і смачних блюд, а також вина має глибокі традиції, які варто зберігати та розвивати.

Викладачі й здобувачі освіти вдячні Дмитру Сидоренку за інформативний, змістовний і цікавий практичний матеріал, який викликав значний інтерес та жваве обговорення, бажають фахівцю творчого натхнення і чекають на нові зустрічі!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Плідна поїздка до Словаччини

З 25 по 27 січня заступник директора Свалявського технічного коледжу НУХТ Василь Лизанець і викладач Одарка Пичкар у складі української делегації взяли участь у Міжнародному гастрономічному ярмарку, який відбувся в місті Братіслава Словацької Республіки. На  ярмарку були представлені комплексні пропозиції для гастрономії та готельної індустрії від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна поїздка до Словаччини 30 січня 2018

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Загальні харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Тема лекції була присвячена технології макаронних виробів, продукту, який популярний у всьому світі. Мака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 лютого 2023

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 грудня 2019