Н У Х Т

Копірайтинг і не тільки: про найцікавіше від студентів кафедри маркетингу

14 вересня 2022

Копірайтинг і не тільки: про найцікавіше від студентів кафедри маркетингу

Вересень – місяць найбільшого натхнення для молодих талантів. Не оминуло це і наших студентів-маркетологів. Після довгих очікувань, здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» зустрілись у рідному університеті, щоб обговорити мейнстріми копірайтингу й візуалізації у рекламі. Цьому і була присвячена тема першого засідання гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал».

Вступне слово про роль копірайтингу у діяльності маркетолога належало викладачці Світлані Ткачук. Далі своїми дослідженнями поділилися здобувачки освіти Аліна Костриця і Дарина Юхимович із доповіддю «Рекламний та PR-копірайтинг і візуальні прийоми». Дівчата-маркетологи представили результати своєї спільної праці, практичні приклади вдалої реклами із креативом у написанні текстів: грою слів, творенням неологізмів, легким фліртом і розважальним прийомом.

Обговорення підхопили Аліна Лукомець і Вікторія Грицай: молоді маркетологині не лише доповнили презентацію своїх друзів прикладами вдалого копірайтингу, але й пішли від зворотного, продемонструвавши приклади невдалого копірайтингу й візуалізації, деякі з яких викликали посмішку, а інші навіть шокували.

Друга частина засідання гуртка відбулася в онлайн-форматі. Майбутні маркетологи зібрались у вільний від пар час, щоб послухати актуальну на сьогодні тему «Копірайтинг та візуалізація у соціальній рекламі». Доповідачами були наші здобувачки Ксенія Цуканова та Софія Дунаєвська. В огляді некомерційних реклами і копірайтингу дівчата зачепили такі важливі теми, як толерантність до людей із особливими потребами, майбутнє дітей, які залишились без батьків, людей, що лишились без заробітку. А наприкінці доповіді здобувачі продемонстрували приклади соціальної реклами, присвяченої нашим Захисникам і Захисницям.

Студенти та викладачі кафедри маркетингу планують і надалі продовжувати діяльність гуртка «Інтелектуал», щоб обмінюватися практичним досвідом і свіжими ідеями. Щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися і навчати!

Опублікований: 14-09-2022
Читайте також:
Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну. Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну 28 червня 2022

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на шпальтах журналу «Prof Build»

У номері 3 (39) всеукраїнського ділового інформаційно-аналітичного журналу «Prof Build» вийшло інтерв’ю з доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексієм Пилипенком. У об’ємному огляді «Інвестиційний потенціал холодильного обладнання в Україні» наш викладач розповідає про діяльність кафедри, зокрема участь колективу у розробленні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на шпальтах журналу «Prof Build» 31 травня 2024

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

23 вересня після загальноуніверситетської церемонії посвяти першокурсників у студенти НУХТ, нове поповнення студентської родини тепло вітали в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого. Першокурсників поздоровили зі вступом до університету й початком нового важливого життєвого етапу директор інституту Сергій Блаженко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 вересня 2022

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками. 8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин! 10 квітня 2025