Н У Х Т

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика

25 лютого 2025

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика

Гостьова лекція – інноваційний формат навчання, який дозволяє здобувачам освіти спілкуватися з фахівцями та отримувати нові знання, що є важливим в умовах дистанційного навчання.

Днями на кафедрі технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова онлайн-лекція сервісного інженера ДП «Alfa Laval» Сергія Грибкова, присвячена вивченню обладнання для нагрівання і розділення рідинних сумішей, а також процесам його перевірки, пусконаладки, налаштування та обслуговування.

Здобувачі освіти третього і четвертого курсів освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» ознайомилися з основними технічними характеристиками та особливостями, принципами роботи і монтажу сучасного обладнання, що широко використовується у харчовій промисловості для забезпечення якісного та безпечного перероблення продуктів.

Лекція допоможе здобувачам засвоїти комплексний підхід до організації роботи з обладнанням, зокрема правильний монтаж, запуск, тестування і технічне обслуговування. Ці знання є критично важливими для забезпечення стабільної і якісної роботи в харчовій промисловості, а також для кар’єри в галузі технологічного інжинірингу.

Представлена інформація зацікавила здобувачів освіти, які відчули важливість і перспективність обраної професії. Вони щиро вдячні фахівцеві за цікаву та змістовну лекцію!

Опублікований: 25-02-2025
Читайте також:
Кращі амбасадори – здобувачі освіти!

Кращими амбасадорами університету є наші здобувачі освіти. Вони охоче долучаються до профорієнтаційних ініціатив викладачів і діляться своїм досвідом вступу та навчання зі старшокласниками загальноосвітніх закладів, в тому числі і тих, які самі закінчили. У рамках профорієнтаційних заходів кафедри іноземних мов професійного спрямування викладачки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі амбасадори – здобувачі освіти! 16 грудня 2024

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців

20-21 листопада 2019 року в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість і безпека харчових продуктів – у полі зору наших науковців 25 листопада 2019

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом. Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів 17 жовтня 2023

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна. Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик 02 грудня 2021