Н У Х Т

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

15 лютого 2024

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у онлайн-тренінгу «Перелік допоміжних речовин, продуктів та методів».

Мета заходу – навчання операторів, громадських об'єднань і надавачів послуг в органічному секторі України щодо вимог органічного законодавства України та органічного регулювання ЄС про використання допоміжних речовин, а також презентація оновленого Переліку допоміжних продуктів та методів і Довідника консультантів на 2024 рік.

Тренінг був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та органом сертифікації «Органік Стандарт» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

У тренінгу взяла участь Марина Кислицька, начальниця відділу державної політики у сфері органічного виробництва управління з питань продовольчої безпеки та підакцизної продукції Департаменту державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Отримана інформація буде використана в начальному процесі при підготовці фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до НУХТ 02 жовтня 2021

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи!

17-18 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися завершальні Zoom-конференції, присвячені захистам магістерських робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». Екзаменаційна комісія у вже звичному скл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кульмінація: півтора роки навчання в магістратурі завершуються успішним захистом кваліфікаційної роботи! 22 лютого 2021

Наші вчені можуть продовжити дослідження у Бразилії

Уряд штату Парана за підтримки фонду Араукарія та Головного управління науки, техніки та вищої освіти (SETI) Бразилії оголосив про прийом та інтеграцію українських науковців, вимушених покинути Україну через повномасштабне військове вторгнення росії. Штат Парана активно приймає біженців з нашої країни, оскільки тут потужна українська діаспора, роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вчені можуть продовжити дослідження у Бразилії 22 березня 2022