Н У Х Т

Командна робота – чудовий результат!

27 грудня 2023

Командна робота – чудовий результат!

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у першому семестрі цього навчального року вивчали дисципліну «Технології хлібобулочних виробів». Її програмою передбачено вивчення методик визначення показників якості пшеничного та житнього борошна, його хлібопекарських властивостей. Проте, найцікавіше – лабораторні роботи з випікання, які зазвичай проводяться в пекарському центрі, обладнаному для наших здобувачів освіти фінською компанією «Leipurin».

Студенти зробили декілька лабораторних випікань, під час яких вивчили вплив технологічних факторів на показники якості хлібобулочних виробів, вивчили особливості виробництва різних груп хлібобулочних виробів, навчилися формувати вироби різної форми.

Тепла атмосфера в пекарському центрі, аромат духмяного хліба та чашечка теплого чаю або кави завжди надихає на нові дослідження та нові розробки, а результат дружної командної роботи студентів – смачні хлібобулочні вироби!

Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

Опублікований: 27-12-2023
Читайте також:
Здобувачі PhD першого року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» зустрілися з гаранткою освітньо-наукової програми

Здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» першого року навчання зустрілись із гаранткою освітньо-наукової програми (ОНП) «Біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», професоркою Тетяною Пирог. До зустрічі також доєднались деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі PhD першого року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» зустрілися з гаранткою освітньо-наукової програми 26 вересня 2023

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершилася ознайомлювально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів закінчилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Саме ця практика згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» була впроваджена вперше у зимовий період і трив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершилася ознайомлювально-виробнича практика другокурсників 15 лютого 2018

Майбутнє готельного бізнесу: практичні кейси від фахівців сфери гостинності

Завідувачки кафедр туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник і готельно-ресторанної справи Лариса Шаран факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а також викладачі цих кафедр, професорки Ірина Антоненко, Тетяна Сильчук, доценти Наталія Бондар і В’ячеслав Губеня у рамках бізнес-фестивалю «Мрія готеляра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє готельного бізнесу: практичні кейси від фахівців сфери гостинності 05 листопада 2025

Пропозиції молодих учених щодо сучасного менеджменту підприємств

18 листопада 2021 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». У конференції взяли участь понад 100 здобувачів вищої освіти з різних закладів вищої освіти. Відкрила наукове зібрання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції молодих учених щодо сучасного менеджменту підприємств 22 листопада 2021