Н У Х Т

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду

11 квітня 2018

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду

Днями до дирекції Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) зі словами вдячності завітала випускниця механічного факультету НУХТ, а нині – голова благодійного фонду «Від мрії до реальності» Анастасія Ставнічук.

Вже тривалий час дирекція ННІТІ співпрацює з фондом, який займається підтримкою та організацією великої кількості благодійних культурних і спортивних акцій, допомагає малозабезпеченим сім’ям із Броварів та Броварського району, опікується Дитячим будинком «Надія» в с. Мокрець, Прилуцькою спеціалізованою школою-інтернатом, Будинком для людей похилого віку в с. Гоголів тощо.

Зокрема, серед нещодавніх акцій фонду, до яких були залучені студенти ННІТІ були: відвідини Прилуцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів для особливих дітей, допомога в організації благодійного концерту «КОЛИ БОЛИТЬ ДУША І СЕРЦЕ ЗА УКРАЇНУ».

Тож окрім слів вдячності за активну участь, плідну співпрацю та постійну допомогу Анастасією були також вручені подяки Профбюро ННІТІ за збір коштів та речей для дітей-сиріт, а також найбільш активним студентам-благодійникам: Катерині Рівній, Владиславу Мироненку, Владиславу Яровому, Ігорю Борщенку.

Дирекція інституту висловлює щиру вдячність усім небайдужим, хто допомагав збирати речі та кошти для потреб дітей-інвалідів, а також нашим захисникам у зоні АТО.

Серед наступних запланованих спільних акцій благодійного сектору ННІТІ та фонду «Від мрії до реальності» відвідини Прилуцької спеціалізованої школи-інтернату 21 квітня 2018 р.

Тож просимо всіх небайдужих долучатися до акції.

Опублікований: 11-04-2018
Читайте також:
Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі

Провідною міжнародною консалтинговою компанією «Академія статей» 6 листопада 2024 року був організований вебінар «Як не стати жертвою шахрайських видань у Scopus: заощаджуйте час та гроші», в якому взяли участь викладачі кафедри фізики та професійної безпеки. Спікер, директор міжнародного видавництва наукових журналів і конференцій Василь Малець о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі 11 листопада 2024

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів. 19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 26 березня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність». У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції 28 березня 2019

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

14-15 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів проводить 6-ту Міжнародну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Учасники конференції працювали під гаслом «Її величність – технологія оздоровчих продуктів», оскільки всі вони причетні до розроблення, конструювання та способів отримання оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 15 листопада 2019