Н У Х Т

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду

11 квітня 2018

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відзначений подяками благодійного фонду

Днями до дирекції Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) зі словами вдячності завітала випускниця механічного факультету НУХТ, а нині – голова благодійного фонду «Від мрії до реальності» Анастасія Ставнічук.

Вже тривалий час дирекція ННІТІ співпрацює з фондом, який займається підтримкою та організацією великої кількості благодійних культурних і спортивних акцій, допомагає малозабезпеченим сім’ям із Броварів та Броварського району, опікується Дитячим будинком «Надія» в с. Мокрець, Прилуцькою спеціалізованою школою-інтернатом, Будинком для людей похилого віку в с. Гоголів тощо.

Зокрема, серед нещодавніх акцій фонду, до яких були залучені студенти ННІТІ були: відвідини Прилуцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів для особливих дітей, допомога в організації благодійного концерту «КОЛИ БОЛИТЬ ДУША І СЕРЦЕ ЗА УКРАЇНУ».

Тож окрім слів вдячності за активну участь, плідну співпрацю та постійну допомогу Анастасією були також вручені подяки Профбюро ННІТІ за збір коштів та речей для дітей-сиріт, а також найбільш активним студентам-благодійникам: Катерині Рівній, Владиславу Мироненку, Владиславу Яровому, Ігорю Борщенку.

Дирекція інституту висловлює щиру вдячність усім небайдужим, хто допомагав збирати речі та кошти для потреб дітей-інвалідів, а також нашим захисникам у зоні АТО.

Серед наступних запланованих спільних акцій благодійного сектору ННІТІ та фонду «Від мрії до реальності» відвідини Прилуцької спеціалізованої школи-інтернату 21 квітня 2018 р.

Тож просимо всіх небайдужих долучатися до акції.

Опублікований: 11-04-2018
Читайте також:
Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами

1 липня 2025 року на запрошення докторки Словацького сільськогосподарського університету в Нітрі Єви Іванісової доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко в рамках міжнародного співробітництва прочитала онлайн-лекцію «Peculiarities of the use of pumpkin by-products in bread techno...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами 02 липня 2025

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 травня 2019

Цікаво, динамічно та результативно відбулося відкрите заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 березня 2018 року викладач економічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Світлана Бурденюк провела відкритий урок «Бюджет» у 821-й групі з дисципліни «Фінанси». Метою заняття було вивчення сутності, значення та функцій бюджету, бюджетного устрою і бюджетної системи України, бюджетного процесу, бюджетної класифі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво, динамічно та результативно відбулося відкрите заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 березня 2018

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах

9 квітня 2025 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» в межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До участі активно долучилися здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах 09 квітня 2025