Н У Х Т

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ

24 лютого 2017

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ

22 Pushup Challenge – флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Він має за мету підтримання учасників бойових дій із посттравматичним синдромом, підтримання воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

В Україні на початку 2017 року естафета набула масового характеру, і до неї долучились представники вищого політичного керівництва та військового командування держави. Акція проходить на підтримку ветеранів, що повернулись із зони проведення АТО.

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ також підтримав цей флешмоб і передав естафету Свалявському технічному коледжу НУХТ.

Опублікований: 24-02-2017
Читайте також:
У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди Міжнародного свята жінок

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди Міжнародного свята жінок 8 Березня. Поетичними рядками викладачів привітали студенти коледжу Іванна Гніденко, Віолетта Шестак, Ольга Гвоздьова, Даяна Бобраніцька, Едуард Попович, Ігор Шевченко, Дмитро Петрунько, Олександр Розвєзєв, Олександр Левко, Василь Бровді, Роман Мурза, Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулися урочистості з нагоди Міжнародного свята жінок 11 березня 2019

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах

Управлінці персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ як учасники StartUP Club зустрілися з підприємцями, які вдало використовують технології селф-брендингу в соціальних мережах із метою просування власних проектів. Студенти-ейчари дізнались про те, як збільшити потік клієнтів через «розкрутку» персонального бренду, особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах 01 березня 2018

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому. Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства 05 лютого 2019

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів

Питання безпеки є одним із найважливіших аспектів людського життя. Безперечно, безпека має стосунок до усіх сторін існування та діяльності людини. Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, наставниця групи ОП-3-7 Світлана Бажай-Жежерун провела бесіду зі здобувачами щодо питань безпеки життєдіяльності, зокрема поведінки на літніх канікулах....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про безпеку – важливі настанови для здобувачів 30 червня 2022