Н У Х Т

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

07 квітня 2023

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі.

У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, коледжів із різних куточків України.

Здобувачка групи ГС-1-6 Катерина Асташенко відвідала свою рідну школу, Опорний заклад освіти «Баришівський ліцей», розташований у смт. Баришівка, Київської області. Ірина Березюк із групи ГС-1-9а – Голованівський ліцей ім. Т.Г. Шевченка у Кіровоградській області.

Алевтина Максимчук (група ГС-1-7) відвідала Вище професійне училище № 33, яке здійснює підготовку учнів за професіями кухар, кондитер, офіціант, майстер ресторанного обслуговування.

Також здобувачка разом із відповідальним за профорієнтаційну роботу випускової кафедри Артемом Ущаповським провела онлайн-зустріч із випускниками одинадцятих класів середньої загальноосвітньої школи № 71 м. Києва.

Старша викладачка кафедри Раїса Матюшенко розповсюдила інформаційні плакати щодо Дня відкритих дверей у закладах освіти м. Києва (школи № 47, 84, 181), з якими співпрацює кафедра, гостинно запросила школярів та їхніх батьків завітати до нашого університету та отримати відповіді на всі питання, що їх хвилюють.

Доцентка кафедри Ірина Дітріх разом із Артемом Ущаповським провели онлайн-зустріч із учнями Криворізької гімназії №121 та запросили учасників профорієнтаційного івенту відвідати онлайн-частину Дня відкритих дверей.

Усі зустрічі були досить насиченими, мотивуючими та інформативними. Тож колектив кафедри сподівається побачити їх учасників серед гостей Дня відкритих дверей в офлайні та онлайні.

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі з завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран активно готується зустрічати майбутніх вступників в університеті та під час віртуального екскурсійного туру факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка, який розпочнеться 8 квітня о 12:40 за посиланням https://zoom.us/j/5944247073?pwd=WkkwS2lsZng5VHZyMHBvUkk2NXJaUT09Ідентифікатор конференції: 594 424 7073, код доступу: GRS.

З нетерпінням очікуємо всіх вмотивованих і цілеспрямованих абітурієнтів, які бажають стати висококваліфікованими фахівцями сфери гостинності та успішно працевлаштуватися після завершення навчання!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий». Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій 01 листопада 2021

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

Відбулося засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Під час засідання було розглянуте питання щодо результатів захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу та підготовку до виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт. Також значну увагу при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри 06 травня 2020

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей

11 квітня 2024 року в рамках ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» успішно відпрацювала секція «Економічна теорія». Учасники секції – здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей 15 квітня 2024