Н У Х Т

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

07 квітня 2023

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі.

У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, коледжів із різних куточків України.

Здобувачка групи ГС-1-6 Катерина Асташенко відвідала свою рідну школу, Опорний заклад освіти «Баришівський ліцей», розташований у смт. Баришівка, Київської області. Ірина Березюк із групи ГС-1-9а – Голованівський ліцей ім. Т.Г. Шевченка у Кіровоградській області.

Алевтина Максимчук (група ГС-1-7) відвідала Вище професійне училище № 33, яке здійснює підготовку учнів за професіями кухар, кондитер, офіціант, майстер ресторанного обслуговування.

Також здобувачка разом із відповідальним за профорієнтаційну роботу випускової кафедри Артемом Ущаповським провела онлайн-зустріч із випускниками одинадцятих класів середньої загальноосвітньої школи № 71 м. Києва.

Старша викладачка кафедри Раїса Матюшенко розповсюдила інформаційні плакати щодо Дня відкритих дверей у закладах освіти м. Києва (школи № 47, 84, 181), з якими співпрацює кафедра, гостинно запросила школярів та їхніх батьків завітати до нашого університету та отримати відповіді на всі питання, що їх хвилюють.

Доцентка кафедри Ірина Дітріх разом із Артемом Ущаповським провели онлайн-зустріч із учнями Криворізької гімназії №121 та запросили учасників профорієнтаційного івенту відвідати онлайн-частину Дня відкритих дверей.

Усі зустрічі були досить насиченими, мотивуючими та інформативними. Тож колектив кафедри сподівається побачити їх учасників серед гостей Дня відкритих дверей в офлайні та онлайні.

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі з завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран активно готується зустрічати майбутніх вступників в університеті та під час віртуального екскурсійного туру факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка, який розпочнеться 8 квітня о 12:40 за посиланням https://zoom.us/j/5944247073?pwd=WkkwS2lsZng5VHZyMHBvUkk2NXJaUT09Ідентифікатор конференції: 594 424 7073, код доступу: GRS.

З нетерпінням очікуємо всіх вмотивованих і цілеспрямованих абітурієнтів, які бажають стати висококваліфікованими фахівцями сфери гостинності та успішно працевлаштуватися після завершення навчання!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

25 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець розпочав його з традиційних вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, і вручення відзнак. Нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» ректор вручив професорові кафедри технології хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 25 жовтня 2018

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася зустріч представників ПАТ «АК «Київводоканал» зі студентами освітньої програми «Технології питної води та водопідготовка харчових виробництв». Серед гостей – директор департаменту управління персоналом Дмитро Тьокін, керівник програми із впровадження дуального навчання Павло Возденецький, гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення населення України якісною питною водою – актуальне завдання сучасності 06 грудня 2019

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи

Цього навчального року вперше захищали кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти третього курсу денної форми зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Тематика кваліфікаційних робіт охоплювала різні аспекти діяльності закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше атестація здобувачів освіти бакалаврського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі захисту кваліфікаційної роботи 07 липня 2023

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг». Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти 15 лютого 2017