Н У Х Т

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

07 квітня 2023

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі.

У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, коледжів із різних куточків України.

Здобувачка групи ГС-1-6 Катерина Асташенко відвідала свою рідну школу, Опорний заклад освіти «Баришівський ліцей», розташований у смт. Баришівка, Київської області. Ірина Березюк із групи ГС-1-9а – Голованівський ліцей ім. Т.Г. Шевченка у Кіровоградській області.

Алевтина Максимчук (група ГС-1-7) відвідала Вище професійне училище № 33, яке здійснює підготовку учнів за професіями кухар, кондитер, офіціант, майстер ресторанного обслуговування.

Також здобувачка разом із відповідальним за профорієнтаційну роботу випускової кафедри Артемом Ущаповським провела онлайн-зустріч із випускниками одинадцятих класів середньої загальноосвітньої школи № 71 м. Києва.

Старша викладачка кафедри Раїса Матюшенко розповсюдила інформаційні плакати щодо Дня відкритих дверей у закладах освіти м. Києва (школи № 47, 84, 181), з якими співпрацює кафедра, гостинно запросила школярів та їхніх батьків завітати до нашого університету та отримати відповіді на всі питання, що їх хвилюють.

Доцентка кафедри Ірина Дітріх разом із Артемом Ущаповським провели онлайн-зустріч із учнями Криворізької гімназії №121 та запросили учасників профорієнтаційного івенту відвідати онлайн-частину Дня відкритих дверей.

Усі зустрічі були досить насиченими, мотивуючими та інформативними. Тож колектив кафедри сподівається побачити їх учасників серед гостей Дня відкритих дверей в офлайні та онлайні.

Кафедра готельно-ресторанної справи на чолі з завідувачкою кафедри, доценткою Ларисою Шаран активно готується зустрічати майбутніх вступників в університеті та під час віртуального екскурсійного туру факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка, який розпочнеться 8 квітня о 12:40 за посиланням https://zoom.us/j/5944247073?pwd=WkkwS2lsZng5VHZyMHBvUkk2NXJaUT09Ідентифікатор конференції: 594 424 7073, код доступу: GRS.

З нетерпінням очікуємо всіх вмотивованих і цілеспрямованих абітурієнтів, які бажають стати висококваліфікованими фахівцями сфери гостинності та успішно працевлаштуватися після завершення навчання!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD)

23 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.007  аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Анатолій Михайлов успішно захистив  дисертацію «Розроблення методів проєктування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв». Науковий керівник – професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист дисертації за спеціальністю «Галузеве машинобудування» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) 25 червня 2021

«Смачне» кіно у Movie Club

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб не лише розважитися, але й отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну інформацію іноземною мовою. Тож у рамках Movie Club, який проводить кафедра іноземних мов професійного спрямування вже не перший рік, студенти першого, другого та третього курсів факультету готельно-ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачне» кіно у Movie Club 27 жовтня 2020

Завершила роботу Міжнародна Літня Школа у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+

Завершила свою роботу Міжнародна Літня Школа «Стале виробництво та споживання продуктів харчування у ЄС: виклики для України» EcoFood-2018 у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). Другий день видався не менш плідний та на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу Міжнародна Літня Школа у рамках проектів програми ЕРАЗМУС+ 11 червня 2018