Н У Х Т

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій

16 квітня 2024

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На запрошення викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій учні гімназії № 59 імені О.М. Бойченка міста Києва днями відвідали університет. Вони ознайомилися зі структурою нашого закладу освіти, зі спеціальностями та освітніми програмами, перевагами вибору навчання в НУХТ, а найголовніше – занурилися в атмосферу студентського життя.

Із великим задоволенням гімназисти долучилися до лабораторних робіт кафедри харчової хімії, де під керівництвом доцентів Віри Іщенко та Олега Кроніковського дослідили якість питної води, що споживається ними щоденно. «Урок хімії в університеті» не просто їм сподобався, а запам’ятався як практичний досвід реалізації хімічних знань у повсякденному житті.

Знайомство з університетом продовжили на технологічних кафедрах – кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології молока і молочних продуктів. Учні мали змогу попрацювати на справжньому технологічному обладнанні, покерувати процесом виробництва харчової продукції і попрацювати командами на досягнення результату. Це не тільки розширює світогляд, додає нових знань, але об’єднує та згуртовує. З доценткою Оксаною Басс учні занурилися в атмосферу виготовлення справжнього вершкового морозива, а з професоркою Юлією Камбуловою – у виробництво шоколадних мафінів.

Наприкінці, у дружній невимушеній атмосфері відбулася дегустація продукції і обмін набутими позитивними враженнями. Проте, найголовнішим є те, що учні відволіклися від жахливих подій сьогодення і отримали назавжди незабутні враження про університет.

Позитив від зустрічі отримали також викладачі, які працювали з учнями, і відзначили їх високий рівень підготовки, допитливість, патріотичність, вихованість. Сподіваємося на подальшу співпрацю з гімназією і завжди раді вітати її учнів, у тому числі як вступників і наших здобувачів.

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Про благодійність, відповідальний бізнес та агентів змін

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» спільно з викладачами кафедри економіки праці та менеджменту зустрілися на гостьовій лекції, що відбулась у рамках вивчення дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти» з Марією Артеменко – засновницею та керівницею благодійного фонду «Клуб добродіїв», СЕО Фундації Дарини Жолдак, що входить до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про благодійність, відповідальний бізнес та агентів змін 17 листопада 2021

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проєктів за освітнім рівнем «бакалавр» заочної форми навчання. На захист були представлені вісім дипломних проєктів, тематика яких охоплює найбільш актуальні питання різних галузей харчової промисловості, орієнтовані на виробництво продуктів оздоровчого признач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів 21 лютого 2022

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі. Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 вересня 2021

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

10 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксани Кочубей-Литвиненко, до якої долучилися усі викладачі кафедри на чолі із завідувачкою, професоркою Галиною Поліщук. Підтримати колегу прийшли викладачі з кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів – професорка Юлія Камбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 10 листопада 2022