Н У Х Т

Кіберспортивний турнір «Dota 5×5»

15 листопада 2023

Кіберспортивний турнір «Dota 5×5»

Відеоігри – невід’ємна частина нашого життя, адже більшість людей, хоч інколи, але проводять час у віртуальному світі. Тож нещодавно на факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся кіберспортивний турнір «Dota 5×5», участь у якому взяли всі охочі й з інших факультетів та інститутів нашого університету.

Учасники турніру мали приєднатися до лоббі, створити гру й іти до перемоги. Кожна з груп зіграла між собою. Боротьба була запеклою, але усі трималися гідно та показали свої сильні сторони. Гра тривала доволі довго, аж протягом п’яти годин. Та, незважаючи на те, що турнір був довгим, всі залишились задоволеними й отримали новий досвід у проходженні битв.

Змагалися три команди. До першої команди гравців входили: Дмитро Лаврега, Павло Онофрієнко (обоє – група ЕК-1-3), Михайло Галецький (група БТ-4-1), Ілля Лаврега (група ЕК-2-3), Дмитро Сисоєв (група БТ-1-1).

До другої – Максим Сніцар, Данііл Бондарчук (обоє – група ЗКН-1-2 (СК), Віталій Агеєв (група ХЧ-2-2), Володимир Шидловский (група БТ-4-3), Валерія Поповиченко (група БТ-3-3).

До третьої – Єфим Тагізада, Євгеній Сенін (обоє – група ПФБ-1-1М), Сергій Блізніченко (група АК-1-1), Данііл Бондаревський , Ярослав Мартиненко (обоє – група БТ-3-3).

Найкращий результат показала й здобула перемогу команда № 3. Вітаємо переможців і бажаємо кожному учасникові турніру наснаги у навчанні та непереборного прагнення до кращого!

Опублікований: 15-11-2023
Читайте також:
Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію

20 березня увесь франкомовний світ відзначає Міжнародний день Франкофонії. Що ж таке франкофонія? З лінгвістичної точки зору є дві лексеми – Франкофонія (з великої літери) і франкофонія (з маленької літери), які, відповідно, означають дещо різні поняття. Термін «Франкофонія» (з великої літери) означає сукупність УРЯДІВ, країн і офіційних інстанцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію 21 березня 2025

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

30 червня 2025 року викладачки університету, доцентка Тетяна Янюк і професорка Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» Київська торгово-промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 02 липня 2025