Н У Х Т

Кейси вступника для школярів м. Боярки

15 квітня 2024

Кейси вступника для школярів м. Боярки

12 квітня 2024 року відповідальний за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський продовжив профорієнтаційний марафон школами Київщини.

Представник університету за сприяння директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради Крістіни Юченко та заступниці директора з навчально-виховної роботи Боярського академічного ліцею «ГАРМОНІЯ» Наталії Асаєвич поспілкувався зі старшокласниками.

Ігор Страшинський детально презентував університет та його структурні підрозділи, освітні програми та спеціальності НУХТ з особливою підтримкою держави, матеріальне забезпечення навчального процесу та розгалужену систему баз практики, в тому числі за кордоном, дозвілля та умови проживання здобувачів освіти у студентському містечку університету.

Майбутні вступники були запрошені на День вступника НУХТ, що відбудеться 20 квітня. Викладач вдячний адміністраціям і вчителям навчальних закладів за надану можливість зустрітись з учнями. Раді будемо бачити учасників зустрічей нашими студентами!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» успішно завершили літню виробничу практику, яка є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері туризму. Практика проходила під керівництвом президента Київської міської Федерації спортивного туризму України, віце-президента Федерації спортивного туризму України, спортивного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 26 червня 2023

Радіємо досягненням випускників!

Одна з найкращих випускниць Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова пройшла відбір і стала учасницею See Forward Ukraine 2025 – проєкту, що об’єднує дівчат з усієї країни, які прагнуть змін у собі, у своїх спільнотах і в Україні. Він допомагає молодим українкам краще зрозуміти себе, розкрити свій пот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радіємо досягненням випускників! 14 липня 2025

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Студенти третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зустрілися з лікарем-дієтологом, фудотерапевтом, спеціалістом по здоровому харчуванню клініки «Добробут» Катериною Толстіковою . Присутнім було цікаво послухати про те, як правильно  харчуватися, звідки виникають проблеми зі здоров’ям та як позбутися їх з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 26 квітня 2018

Великодня випічка від НУХТ для маленьких українців

Наближається світле свято Великодня. Українці завжди готувалися до нього заздалегідь – причепурювали свої оселі, пекли паски, готували святкові страви, вдягали найкращий одяг, йшли до церкви та збиралися всією родиною за святковим столом, щоб зі світлими помислами й щирою радістю славити Воскресіння Спасителя. Нині, через агресора, що хоче не прос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодня випічка від НУХТ для маленьких українців 01 травня 2024