Н У Х Т

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів

25 квітня 2019

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів

23 квітня 2019 року під керівництвом викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Примак та Світлани Батиченко відбулося виїзне заняття студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» у нововідкритому готелі «Aloft», що належить до найбільшої всесвітньої готельної мережі «Mariott».

Студенти ознайомилися з новою концепцією готельного обслуговування «selected service», матеріально-технічною базою підприємства, особливостями технології обслуговування гостей.

Крім того, керівництво готелю запропонувало кафедрі туристичного та готельного бізнесу різні форми співпраці, практичної підготовки та працевлаштування майбутніх фахівців сфери гостинності.

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів

Представники кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Ясінська та Світлана Камінська взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми ЄС Еразмус+ в Україні. У рамках заходу розглядалися питання академічної мобільності, в т.ч. індивідуальної академічної мобільності для працівників закладів вищої освіти та студентів у рамках програми Е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про програму ЄС Еразмус+ знають тепер фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів 13 листопада 2019

На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На розширеному засіданні кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, модерованому завідувачкою кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною, було детально проаналізовано результати локального моніторингу освітньо-професійних програм (ОПП) «Прикладна механіка» для обох освітніх ступенів – «бакалавр» і «магістр». Цей аналіз ґрунтувався на матриці SWOT, яка д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2024

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021