Н У Х Т

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів

25 квітня 2019

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів

23 квітня 2019 року під керівництвом викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Примак та Світлани Батиченко відбулося виїзне заняття студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» у нововідкритому готелі «Aloft», що належить до найбільшої всесвітньої готельної мережі «Mariott».

Студенти ознайомилися з новою концепцією готельного обслуговування «selected service», матеріально-технічною базою підприємства, особливостями технології обслуговування гостей.

Крім того, керівництво готелю запропонувало кафедрі туристичного та готельного бізнесу різні форми співпраці, практичної підготовки та працевлаштування майбутніх фахівців сфери гостинності.

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом

6 березня прекрасна половина колективу нашого університету приймала вітання з чудовим весняним святом 8 Березня від ректорату й ректора Анатолія Українця, Профкому НУХТ і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Найтепліші вітання й найкращі побажання від усіх чоловіків нашого колективу висловив голова Профкому співроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом 06 березня 2019

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки

Нещодавно на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічна технологія» («Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»), к.т.н., доцентки Олени Подобій до студентів спеціальності 161 (G1) «Хімічні технології та інженерія» з гостьовою онлайн-лекцією «Практичне застосування кольорових інгредієнтів в косметиці» завітала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки 21 листопада 2025

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства закінчилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вразили членів ДЕК високим рівнем своїх кваліфікаційних робіт 22 лютого 2017